reklama
 
ohodnotit

I.Q.: Génius

If I Had Known I Was a Genius

Další název:
Genius: If Only I Had Known
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
97 minut
„Být chytrý není snadné!“

Celkové hodnocení filmu I.Q.: Génius

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.2% (26 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2012
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2010
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2011
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2012
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2011
BOS3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2008
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2009
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2015
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.8.2009
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2013
vlas58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.6.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.4.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2009
felix_prvni
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2009
muschalek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
konwas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.6.2008
Wabasha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.7.2009
Atilla2009
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.7.2011
mp94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih129970minih129970The Gambler (2014) 
The Gambler n
minih12655minih12655Školák vlkodlak (1985) 
Teen Wolf n
minih152336minih152336Holčičí problémy (2016) 
Girl Flu n
minih46350minih46350Útěk do bezpečí (1979) 
À nous deux n
minih155885minih155885Reality+ (2014) 
Reality+ n
minih116688minih116688Případy 1. oddělení (2014) [TV seriál] 
Případy 1. oddělení n
minih4061minih4061Billy Bud (1962) 
n
minih106435minih106435Návrat na zapomenutý ostrov (2013) 
Return to Nim's Island n
minih16002minih16002Počkám, až zabiješ (1973) 
Počkám, až zabiješ n
minih70538minih70538Vrah, který jde kolem (1980) 
Un assassin qui passe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.2 % (26)
6   - curil
7   - ajaajena
7   - dobes.pave
6   - vlk1410
6   - Kycky
7   - smíšek
7   - oulisna
1   - miroslav22
6   - rosta12
6   - BOS3
9   - Rendys
7   - olgpet
6   - sluníčko
8   - kapelnik
2   - kamil.ice
5   - Jarda1744
6   - vlas58
5   - sluníčko1
5   - vrub
6   - Sheriff.Ja

TV Program

ČT1 - GEN (1993) [TV cyklus]

00:55 - 01:20

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Queer: El Medvědo

01:10 - 01:35

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

01:00 - 01:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152446
Osobností: 636648
Fotografií: 579140
Plakátů: 275799
Obsahů a biografií: 139904

Poslední komentáře

90210: Nová generace (2008) [TV ...

90210: Nová generace
původní 90210 jsem nikdy   neviděla, ani kousek. Tohle   byl povedený seriál, který   opravdu dobře začal, 1.   série byla dobrá, 2. taky,   3. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Psi (1978)

Psi
Malé městečko ve kterém   bydlí místní cvičitel   bojových psů který je má   radši než lidi a doktor   který se psů spíše   bojí,mezi ně se více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Návrat Lew Harpera (1975)

Návrat Lew Harpera
Průměrná detektivka,najaté   soukromé očko má vyšetřit   vydírání,jenže místní   poldové se ho snaží zbavit   hned od začátku,pak se   dostaví více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Krvežíznivé opice (2007) [Video]

Krvežíznivé opice
Nebetyčná a hrozná hovadina   a kravina, kterou nezachraní   ani učinkovaní Fahrid Murray   Abraham a dalších hvězd a   hvězdiček made in hollywood.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Vždyť zalhat dítěti je tak snadn...

povídka "Svatba"

Vždyť zalhat dítěti je tak snadné
Další z nezábavných   povídek z bakalářského   cyklu. Hartl se stylizuje do   role zapšklého   postpuberťáka, který   zřejmě zaostal někde ve více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.253/0.216