reklama
 
ohodnotit

I.Q.: Génius

If I Had Known I Was a Genius

Další název:
Genius: If Only I Had Known
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
97 minut
„Být chytrý není snadné!“

Celkové hodnocení filmu I.Q.: Génius

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.2% (26 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2012
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2010
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2011
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2012
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2011
BOS3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2008
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2009
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2015
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.8.2009
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2013
vlas58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.6.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.4.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2009
felix_prvni
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2009
muschalek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
konwas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.6.2008
Wabasha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.7.2009
Atilla2009
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.7.2011
mp94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55149minih55149Management (2008) 
Management n
minih81391minih81391Dokonalý smysl (2010) [DVD kinodistribuce] 
Perfect Sense n
minih13138minih13138Muž přes palubu (1980) 
Muž přes palubu n
minih6564minih6564Dobrodružství Poseidonu (1972) 
The Poseidon Adventure n
minih48159minih48159Slečna se špatnou pověstí (1982) [TV inscenace] 
Slečna se špatnou pověstí n
minih52699minih52699Ztráta souvislostí (2003) 
Lost Junction n
minih24567minih24567Směry života (1940) 
n
minih49489minih49489Pět hrobů u Káhiry (1943) 
Five Graves to Cairo n
minih27072minih27072Drahý mistře (1996) 
Drahý mistře n
minih15228minih15228Outsider (1986) 
Outsider n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.2 %
6   - curil
7   - ajaajena
7   - dobes.pave
6   - vlk1410
6   - Kycky
7   - smíšek
7   - oulisna
6   - rosta12
6   - BOS3
9   - Rendys
1   - miroslav22
7   - olgpet
6   - sluníčko
8   - kapelnik
2   - kamil.ice
5   - Jarda1744
6   - vlas58
5   - sluníčko1
5   - vrub
6   - Sheriff.Ja

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147457
Osobností: 624960
Fotografií: 558399
Plakátů: 265315
Obsahů a biografií: 135294

Poslední komentáře

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Film jsem souknul v rámci   snahy: od svého oblíbeného   režiséra vidět všechno.   Moc jsem od něj ale nečekal,   protože jsem věděl, že je   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Stud (1995) [TV epizoda]

Stud
V tomto dílu to emočně   docela vře. José a Lola jsou   znechuceni Lindou, která   sotva pár dnů po Helenině   dopisu začala svádět   Mikuláše, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

My ostatní (2016)

My ostatní
Snímků o životních   těžkostech jednotlivců   není nikdy dost. Hlavní   postavou příběhu je   tentokrát gay brouzdající   se životem jak jen to více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Na rohu kousek od metra (1977) [...

Na rohu kousek od metra
Komedie moc nepotěší, ale   ani nenaštve. Reminiscence na   dobu vzdálenou čtyřicet let   s příjemnými herci   (Brodský, Slunéčková). V   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Únos vlaku 1 2 3 (2009)

Únos vlaku 1 2 3
Myslím, že titulek   vypovídá o mnohém.   Nečekejte víc než řešení   dramatických situací, kde   jsou solidně (byť třeba   Travoltovi ta role podle mě   nesedla) a budete spokojeni...

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.45/0.411