reklama
 
ohodnotit

I na tebe dojde [TV film]

Ton tour viendra

Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu I na tebe dojde

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.8.2006
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69819minih69819Příběh velmi dobrého a veselého Colinota Košilatého (1973) 
L'histoire très bonne et très joyeuse de Colinot Trousse-Chemise n
minih23274minih23274Já, generál de Gaulle (1990) [TV film] 
Moi, général de Gaulle n
minih55721minih55721Bitva o Okinawu (1962) 
Taiheiyo senso to himeyuri butai n
minih10279minih10279Klíč (1971) 
Klíč n
minih7630minih7630Fifty Fifty (1992) 
Fifty Fifty n
minih27773minih27773Gladiátor (2000) 
Gladiator n
minih44529minih44529Želvy Ninja (1987) [TV seriál] 
Teenage Mutant Ninja Turtles n
minih47970minih47970Pod kamenným nebem (1974) 
Под каменным небом n
minih13062minih13062Můj táta hrdina (1994) 
My Father, the Hero n
minih24824minih24824Z bláta do louže (1934) 
Z bláta do louže n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
4   - hvezdyn
6   - Rendys
6   - uriel
5   - opl
7   - mirisek
6   - Collie
8   - Status

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

0 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

ČT2 - Ta naša kapela

12:20 - 12:50

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:20 - 13:20

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144250
Osobností: 614893
Fotografií: 538956
Plakátů: 257938
Obsahů a biografií: 132095

Poslední komentáře

U konce s dechem (1959)

U konce s dechem
V šedesátých letech mne   tento film doslova uchvátil a   plakát s Belmondem jsem   tenkrát z kina přemístila   do své skříně.Dnes se na   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Holka jako já – příběh Gwen Arau...

Holka jako já – příběh Gwen Araujo
Pravdivý příběh dívky v   těle chlapce je o to   krutější, že se opravdu   stal a podobných je kolem   nás spousta.Nevím přesně,   co mi ve více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/5) [TV epizoda]

Labyrint
U vězněného Kováře, vyjde   na světlo, že policisty   pěkně tahá za nos, Tamara   Hrónská odhalí, že první   oběť na Slovensku,   Uhorčíková, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Vetřelec: Covenant
Tolik let jsem čekal na   nového vetřelce ... to jsem   však ještě netušil, že   tam budou lidem létat   mimozemští hajzlíci do   nosů a uší, více >

Autor: Robinson | Hodnocení: 5 / 10

PanMáma (2013) [TV seriál]

PanMáma
Jarmila Beranová (super Milan   Šteindler) je mega matrona   Kročehlav i celýho Kladna s   rozsahem až nevím kam. Nojo   v tomhle se jí nevyrovná ani   zelenooká zrzka Rysová.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.167/0.132