reklama
 
ohodnotit

I maniaci

Další název:
The Maniacs
Rok:
1964
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu I maniaci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.11.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.10.2007
gorilus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
ryuk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.7.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.10.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.7.2009
chiquitabany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2012
Markez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih75814minih75814Ninja Faktor (1997) [TV pořad] 
Sasuke n
minih41986minih41986Werner - Beinhart! (1990) 
Werner - Beinhart! n
minih51339minih51339Anna M. (2007) 
Anna M. n
minih45942minih45942Á San Remo (2004) 
Á San Remo n
minih25015minih25015Stará známá písnička (1997) 
On connait la chanson n
minih38051minih38051O delfínu (2002) 
O delfim n
minih58899minih58899Dangerous: The Short Films (1993) 
Dangerous: The Short Films n
minih10802minih10802Kriminál (1989) 
Lock Up n
minih30149minih30149Zulu (1964) 
Zulu n
minih15311minih15311Pan Billion (1977) 
Mr. Billion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 % (21)
5   - Agostino
6   - Kuvik
6   - Rendys
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
10 - michaela11
3   - karesm
7   - gorilus
5   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - ryuk
4   - respiro
6   - ib777
2   - jura1973
3   - jarro
4   - CESTA11573
3   - hrncir20
3   - vic
8   - chiquitaba

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:30 - 15:15

40 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Šílený svět studené války

15:05 - 16:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:30 - 15:30

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273871
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Pod jednou střechou (2010)

Pod jednou střechou
Naštěstí to nebyl jeden z   těch TV filmů o ničem, ale   pěkná komedie. Líbil se mi   i nový děj, žádný   podobný jsem neviděla.   Hlavní více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Amityville: Dům hrůzy (1983)

Amityville: Dům hrůzy
Po primitívnej dvojke prišla   trojka, ktorá je oveľa krát   lepšia, hlavne v atmosfére,   ktorá je u hororu   najhlavnejšia. Sympatický a   více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Parchanti (2010)

Parchanti
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $23,591,432║Tržby   Celosvetovo $28,977,335▐   Tržby za predaj DVD v USA   $6,462,496 //počet predaných více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.16/0.123