reklama
 
ohodnotit

I maniaci

Další název:
The Maniacs
Rok:
1964
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu I maniaci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.11.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.10.2007
gorilus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
ryuk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.7.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.10.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.7.2009
chiquitabany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2012
Markez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34417minih34417Archanděl Gabriel a paní Husa (1964) 
Archanděl Gabriel a paní Husa n
minih42661minih42661V Bakersvillu není hrdina (1977) [TV inscenace] 
V Bakersvillu není hrdina n
minih9880minih9880Kamarád do deště (1988) 
Kamarád do deště n
minih2945minih2945Ďábel v Amityville (1989) 
Amityville: The Evil Escapes n
minih3868minih3868Bez příčiny (1982) 
Bez vidimych pričin n
minih22809minih22809Vražda na Broadwayi (1989) 
Bloodhounds Of Broadway n
minih51410minih51410Ošklivka Betty (1999) [TV seriál] 
Yo soy Betty, la fea n
minih49964minih49964Skalpel v rukou bílé mafie (1973) 
Bisturi, la mafia bianca n
minih37107minih37107Bludný Holanďan (2000) 
The Flying Dutchman n
minih15995minih15995Pocit viny (2007) 
The Life Before Her Eyes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 %
5   - Agostino
6   - Kuvik
6   - Rendys
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
10 - michaela11
3   - karesm
7   - gorilus
5   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - ryuk
4   - respiro
6   - ib777
2   - jura1973
3   - jarro
4   - CESTA11573
3   - hrncir20
3   - vic
8   - chiquitaba

TV Program

ČT1 - Hlavní výhra (1982) [TV inscen...

14:05 - 14:55

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Ke slávě a chvále

14:05 - 15:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

14:05 - 15:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:25

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144968
Osobností: 617204
Fotografií: 542376
Plakátů: 259554
Obsahů a biografií: 132778

Poslední komentáře

Zloději zelených koní (2016)

Zloději zelených koní
Za ten blbý konec   samozřejmě, jako vždy   procenta dolů. Ta Karolinina   kamarádka je přesně ten typ   žen, které bych prostě   zastřelil. Ne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Král Králů (1963)

Král Králů
Komedie, u které se   nezasměji, není u mne   komedií. A u tohohle jsem se   jen párkrát uchichtnul. Ale   hlavně, že se soudruhovalo.   No, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdrojový kód (2011)

Scifi

Zdrojový kód
Tento film je velmi   dobrý.Takové scifi s dvěma   realitami.Odehrává se ve   vlaku.Tento snímek má více   kladů.Třeba ústřední   dvojice je docela   sympatická...

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 8 / 10

G-Force (2009)

G-Force

G-Force
Takový akční snímek,který   je celekem komický...Morčata   jsou pěkná a také dělají   různé skopičiny.Docela   povedené!

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Svatý muž (1998)

Komedie

Svatý muž
Dobrý filmík...Vcelku je ale   průměrný.Eddie Murphy měl   už lepší roli!Tento film je   přesto místy komický...

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.284/0.239