reklama
 
ohodnotit

I andělé ztrácejí trpělivost

Žánr:
Rok:
1949
Délka:
700 metrů
„O úrazové zábraně a ochraně zdraví.“

Celkové hodnocení filmu I andělé ztrácejí trpělivost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.7.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
oolca_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.11.2007
kajkakocicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16900minih16900Prázdniny v oblacích (1959) 
n
minih28288minih28288Utajený případ (1998) 
The Winslow Boy n
minih37177minih37177P.F. 77 (2003) 
n
minih18722minih18722Sex, lži a video (1989) 
sex, lies & videotape n
minih33006minih33006Adamko (1967) 
Adamko n
minih64120minih64120Na vlastní oči (1994) [TV pořad] 
Na vlastní oči n
minih49215minih49215Země ztracených (2009) 
Land of the Lost n
minih43156minih43156I.N.R.I. (2001) 
n
minih36750minih36750Yellowknife (2002) 
Yellowknife n
minih67379minih67379Německá vojenská vozidla (2005) 
German Military Vehicles – Inc. Armoured Cars & Half Tracks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.6 %
6   - Erkul
10 - dederon
6   - Rendys
5   - uriel
2   - opl
5   - mirisek
3   - Status
1   - oolca_
3   - kajkakocic

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:50 - 04:59

78 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

04:00 - 04:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:00 - 04:55

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Milostná rošáda (1994) [TV fil...

02:55 - 04:25

73 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262458
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.209/0.173