reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hustle a Flow

Hustle & Flow

Další název:
Hustle & Flow; Snaž se a jeď
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
116 minut

Celkové hodnocení filmu Hustle a Flow

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.9% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2016
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.5.2007
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2016
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2010
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.3.2016
Jarda1420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2016
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2017
DARKEN88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.7.2010
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2009
vvendelinekk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2011
konwas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2008
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2009
108icka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2010
mishka.3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2009
bikerboyz83
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2009
Čiky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.8.2012
UplneZlo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.1.2011
dreamLADY
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2010
delasoul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih101644minih101644Vichr (2013) 
Ostwind n
minih88795minih88795Predátor X (2010) 
Alligator X n
minih24687minih24687Spadla s měsíce (1961) 
n
minih93615minih93615Spůner (2009) 
Spooner n
minih46350minih46350Útěk do bezpečí (1979) 
À nous deux n
minih108310minih108310Metusalem 2 (1997) 
Matusalem II: le dernier des Beauchesne n
minih53374minih53374Tři esa (2002) 
3 zéros n
minih68492minih68492Tři v tom (1981) [TV divadelní představení] 
Tři v tom n
minih21000minih21000O Malence (1994) 
Thumbelina n
minih45429minih45429Paní Harrisová (2005) [TV film] 
Mrs. Harris n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.9 %
7   - curil
7   - LenC2
7   - Snura
4   - Faye
7   - stanko
7   - reby
9   - peter22
9   - Jarda1420
8   - rosta12
8   - MysteryIll
6   - red.mann
10 - DARKEN88
8   - Andy789
8   - vvendeline
10 - konwas
7   - Zelisko
7   - 108icka
10 - mishka.3
9   - bikerboyz8
9   - Čiky

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129673

Poslední komentáře

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.049/1.024