reklama
 
ohodnotit

Husarská balada

Gusarskajya ballada

Další název:
Гусарская баллада; Gusarskaya ballada
Země:
Rok:
1962
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Husarská balada

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2012
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2016
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2011
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
frankvojta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37360minih37360Xena (1995) [TV seriál] 
Xena: Warrior Princess n
minih24631minih24631Přijela k nám pouť (1973) 
n
minih28416minih28416Stydlivý polda (2000) 
Gun Shy n
minih19211minih19211Smrtící bumerang (1988) 
Backfire n
minih18840minih18840Síla lásky (1995) 
Something to Talk About n
minih51301minih51301Návrat do ráje (1983) [TV seriál] 
Return to Eden n
minih47965minih47965Andělé (1988) [TV film] 
n
minih25308minih25308Chodník cez Dunaj (1989) 
Chodník cez Dunaj n
minih41241minih41241Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (2004) [TV film] 
The Librarian: Quest for the Spear n
minih36788minih36788Kruh 2 (2005) 
The Ring Two n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - jarda53
9   - clara.bow
8   - green-tea
8   - melakara
8   - Kycky
9   - pehe
6   - vrub
8   - ortos1
8   - frankvojta

TV Program

ČT1 - 7 dní hříchů (2012)

20:55 - 22:34

5 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

ČT2 - Prasomilové

20:55 - 21:50

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

40 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266855
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.17/0.134