reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hurvínek vzduchoplavcem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2012
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2007
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2010
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2004
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2008
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2009
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2009
xxlch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2014
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2008
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.1.2012
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih105040minih105040Tábor 14 (2012) 
Camp 14: Total Control Zone n
minih37518minih37518Svěrací kazajka (2004) 
The Jacket n
minih19954minih19954Svatba upírů (1993) 
Svatba upírů n
minih66652minih66652Dluh (2010) 
The Debt n
minih31964minih31964Lásce na stopě (2001) 
Serendipity n
minih8238minih8238Highlander II - Síla kouzla (1991) 
Highlander II - The Quickening n
minih34759minih34759Kdo hulí, ten umí (2001) 
How High n
minih14991minih14991Operace Banzaj (1983) 
Banzaï n
minih29010minih29010Ikarův pád (1977) [TV inscenace] 
Ikarův pád n
minih25036minih25036Hon na myš (1997) 
Mousehunt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.1 %
8   - REKBRIT
8   - cerfik
8   - davidek
6   - Krikri
10 - lebowski
8   - Kmotr95
7   - Roman333
8   - pepe15
10 - xxlch
8   - Nob.r
9   - surfmeda
6   - falco99
10 - leona73
9   - termit
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.124/0.091