ohodnotit

Hurá na medvěda

Der Bär Ist Lost

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
1.6.2000
„Prázdninová rodinná komedie“

Celkové hodnocení filmu Hurá na medvěda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.2.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.7.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2011
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.8.2010
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.3.2009
cejkovaela
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2014
Tink
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.9.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2011
Lpcko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.3.2009
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2009
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.8.2010
Kapitan_Kloss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30314minih30314Dumka o Kovpakovi (1973) 
Duma o Kovpake: Nabat n
minih57388minih57388Oranžová láska (2006) [DVD kinodistribuce] 
orAngeLove n
minih7622minih7622Feťáci (1987) 
Less Than Zero n
minih145328minih145328Jak se Kudla přepočítal (1974) 
Jak se Kudla přepočítal n
minih68794minih68794Sešlost (1980) [TV pořad] 
Sešlost n
minih25629minih25629Pes zabiják (1998) [TV film] 
The Atomic Dog n
minih13107minih13107Muž a dvě ženy (1993) 
Lake Consequence: A Man & Two Women n
minih107908minih107908Soutěž řečníků (2009) [Video] 
Chatterbox n
minih60296minih60296Nils Holgersson (1980) [TV seriál] 
Nils no fushigi na tabi n
minih50428minih50428Start v ohrožení (2001) 
Ignition n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 % (14)
3   - curil
7   - M.A.G.
8   - jmenuji.se
7   - New
7   - Ondrej_pri
7   - Jarda.ftr
1   - Milicent
7   - cejkovaela
1   - Tink
6   - Pauleto
10 - Lpcko
7   - Sandruska
3   - Lucelka
1   - Kapitan_Kl

TV Program

ČT1 - Endeavour (2012) [TV seriál]

23:35 - 01:05

55 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Dicte - kriminální reportérka ...

00:20 - 01:05

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Mumie se vrací (2001)

00:15 - 02:20

15 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu

23:50 - 01:50

40 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163530
Osobností: 658200
Fotografií: 629104
Plakátů: 302448
Obsahů a biografií: 149743

Poslední komentáře

Samotáři (2000)

Samotáři
V prvaé řadě chci   poznamenat, že jsem narozen v   roce 2001, takže jsem dobu,   jež film zobrazuje nezažil,   což má co dočinění s tím   jak více >

Autor: TenSob_ | Hodnocení: 3 / 10

November Man (2014)

bond to neni ale presto se mi to libilo

November Man
Proradný ruský i americký   zlodruh na konec ostrouhal a   lásku na první pohled   přikryl srbský expres k   světlé budoucnosti plné   lásky a dceři z minulosti.   Jen koronavirus tam ještě   chyběl.

Autor: jentak | Hodnocení: 9 / 10

Společnost mrtvých básníků (1989...

Společnost mrtvých básníků
Mladí si asi potrebujú   prejsť vlastným peklom a nie   peklom okolia. Preto každá   autorita je v niečom   prospešná a zároveň   prekážkou. Strieľať sa ale   preto, že mi nevyšlo divalo,   je blbosť.

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

13. okrsek (2016) [TV seriál]

13. okrsek
Ano, je arogantní, avšak   zásadový a má prachy. Má   prachy v takovém množství,   že si může dovolit vše, co   si umane. A na takovém   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dupont (1975)

Pan Dupont
Tohle je skutečně moc dobrý   film s hned několika   společenskými přesahy.   Primární je zde problematika   rasismu ale k zamyšlení se   tu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.22/0.206