NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Hunterovo zlato [TV seriál]

Hunter's Gold

Další název:
Scott Hunter
Rok:
1977
Délka:
390 minut, 13 dílů cca 30 min

Celkové hodnocení filmu Hunterovo zlato

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.8% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.9.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.7.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2010
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.1.2017
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.9.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.1.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2010
pohledvenkova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.9.2020
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.3.2008
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.10.2013
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.5.2010
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2008
dolezelova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih149630minih149630Lego Ninjago Film (2017) 
The Lego Ninjago Movie n
minih147392minih147392Šaman ze Sibiře (1996) 
Chamane n
minih27610minih27610Kočka (1971) 
Le Chat n
minih51255minih51255Pohádka z šafránové louky (1980) [TV inscenace] 
Pohádka z šafránové louky n
minih71177minih71177Barrandovský videostop (2011) [TV pořad] 
Barrandovský videostop n
minih83528minih83528Když jsem naposledy viděl Archieho (1961) 
The Last Time I Saw Archie n
minih37618minih37618Houpačka (1984) 
Houpačka n
minih43501minih43501Anděl smrti (2004) 
The Lost Angel n
minih30764minih30764Igby (2002) 
Igby Goes Down n
minih106993minih106993Já tomu říkám nedrcat se o nebesa (1978) 
Já tomu říkám nedrcat se o nebesa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.8 % (13)
5   - curil
7   - M.A.G.
8   - jmenuji.se
4   - Krikri
9   - New
9   - satyr
7   - Jarda.ftr
8   - pohledvenk
10 - POMAJZ
10 - POČÍTAČ
2   - pajdalan
7   - corado
6   - dolezelova

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:50 - 01:20

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - CIA vs. Usáma bin Ládin

23:40 - 01:10

74 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Parta hic (1976)

00:00 - 01:55

54 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Odkaz hříšnice (2012) [TV film...

00:30 - 03:15

24 minut již uběhlo
141 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176993
Osobností: 676648
Fotografií: 706890
Plakátů: 336545
Obsahů a biografií: 161748

Poslední komentáře

Král sokolů (2000)

Nie je nad kunu, ktorá poslúcha

Král sokolů
Nemôžem povedať, že to je   nejako dokonalý film, ale   čímsi sa mi strašne   zapáčil. Videl som ho keď   vyšiel a aj teraz myslím,   že je ok. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Náhradníci (2009)

PROCESOR!

Náhradníci
Námět je luxusní. Komu by   se nelíbilo mít svého   náhradníka a poslat ho za   sebe do práce, zatímco jste   v pohodlném křesle v   teplákách více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Doom (2005)

PROCESOR!

Doom
Hru neznám, takže se tím   nebudu zdržovat a půjdu   rovnou na film. Za mě to   není určitě další tupá   vyvraždovačka, kde parta   marináků si více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

BAC Nord (2020)

BAC Nord
Pokud znáte filmy Bídníci   (2019) a Shorta (2020) tak BAC   Nord je v mnohém podobný   těmto dvoum. Snímek je na   základě skutečných   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Beckett (2021)

Beckett
Nebylo to vůbec špatné,   ačkoliv prvních 20 min. je   to pruda. Beckett je zprvu   reálný, ale postupně se z   něj stává menší Rambo,   skok z více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení