ohodnotit

Hulk

The Hulk

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
138 minut
Premiéra v ČR:
10.7.2003
„Nevím kdo jsem. Nevím, jak jsem vznikl. Vím jen, že mě nebudete mít rádi, až se rozzlobím.“

Komentáře k filmu Hulk

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Hodně dobrý akční film.   Rozzuřená zelená potvora se   opravdu povedla a akce kdy   hulk uniká svým   pronásledovatelům nemá   chybu.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Tento film je skvělí po   stránce efektů to nemá   chybu
za   jedničkou malinko pokulhává   ale v celku to jde. Mně   osobně se to vcelku líbilo
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Jeden z nej   komiksů.Fantastické triky a   efekty,výborné akční   scény,výborná režie.Dobře   vybraný představitel Hulka   E.Bana,J.Connelly to   slušelo.Překvapila mě i   malá role pro   L.Ferrigna,dlouho jsem ho ve   filmu neviděl.
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Hulk představuje naprosto   zvláštní filmový přepis   comiksového příběhu,   který se pohybuje na pomezí   širšího sdělení o   ničivých schopnostech   člověka a vědy, která   slouží jen maniakům a   šílencům. Závěrečný boj   jakýchsi zmatených symbolů   dobra a zla, otcovského ega a   synovského, které se   nehodlá podřídit, to je   tak trochu zmatek, který je   specifický pro americké   filmaře. Je to zřejmě   zkratka směřující ke   konečnému vyvrcholení na   podobný film nezvykle   dlouhého filmu, ale jak se   zdá, ležící mimo   chápání a uvažování   běžného diváka, tedy i   evropského. Méně je někdy   více. Konečný závěr je   takřka jako z červené   knihovny, Hulk proti těm,   kdož berou vesničanům   léky, tenhle konec se mohl   promítat na pozadí   závěrečných titulků. V   rovině hodnocení pokud jde   o náročnost, rozsah a   kvalitu odvedené technické   práce filmového štábu a   všech kolem tohoto filmu jde   jistě o filmařinu vysoké   úrovně.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2013
Průměrných 60% mi přijde   docela málo, ale zase na   druhou stranu to chápu.   Většina diváků asi   očekávala akcemi nabitou   strhující podívanou,   proteinama a kreatinem   vytuněnýho shreka, kterej   bude jen běhat, šrotovat   tanky, skákat po   helikoptérách nebo si hrát   na MMA s geneticky upraveným   pudlem ...chyba lávky. Ang   Lee to pojal trochu jinak a   evidentně někoho i zklamal.   Prvních cca 40 minut jen   psychologický a emotivní   příběh celého toho   začátku a to byl nejspíš i   ten kámen úrazu. Přiznám   se, že i já jsem se docela   nudil a to jsem ohledně   sci-fi záležitostí   relativně nenáročný   divák. Nicméně pak film   dostává úplně jiný grády   i tempo. Eric Bana se na roli   Hulka hodil, pro Jennifer a   její kukuč mám už nějakej   ten Pátek slabost a Nick   Nolte zahrál svůj   zkušenostmi prošpikovaný   standart. Když pominu tu   realitvně nudnou a   nezáživnou první třetinu   filmu, i tak je pro mě   snímek slušným naprůměrem   a líbilo se mi to --->80%
AGAMEMNON
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2005
Není to špatný!
Asi budu patřit k menšině   (soudě podle kritik), které   se film o zelené mlátičce   ve fialových nasrávačkách   líbil. Vůbec my nepřipadala   první půle nudná a   rozkládaní obrazu se mi taky   líbilo, sic občas sem měl   dojem, že je používáno   samoúčelně. Hudba je   slušná, ale i tak asi nikdy   nebudu Elfmanův fanoušek.   Hulk je udělaný pěkně a   jeho bitka s pejsky je dobrá,   samozřejmě velkolepé   finále myslím uspokojilo   všechny, kterým připadalo,   že se zelenáč objevuje   příliš málo. I když si   vyzkouší pár olympijských   disciplín např. hod diskem,   hod do dálky, skok do dálky   a výšky (gumídci mu mají   co závidět), přišel my   hrdinův pád do vody a   následné vyčistění řeky,   přece jenom jako něco co by   ani taková superbytost jen   tak nerozchodila. Nick Nolte   konečně dostal roli pro   kterou se narodil, jako   bezďák je dokonalý. Ale   hlavně pochvalu si zasluhuje   výrobce oněch fialových   posrávaček, které ani když   se hrdina změní na   pětimetrovou korbu se vůbec   nezařezávají (asi nešije u   větmanca). Stopáž je podle   mne naopak velmi krátká.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2008
Ang Lee jako by si bral z   každého žánru něco,   přitom se inspiruje mnoha   různými a vzájemně velmi   odlišnými filmy a bedlivý   divák si všimne i podobnosti   s režisérovou dřívější   tvorbou. Výsledkem je   neskutečně bizarní a   jedinečný film, který na   mne obrovsky zapůsobil svou   dramatičností – úvod,   který nám představuje   hlavního hrdinu a jeho   nejbližší, je možná až   příliš podrobný, o to   více pak fascinují veškeré   souvislosti, které v   průběhu Hulka vyplouvají na   povrch. Režisér jde v   psychologizující rovině až   podezřele hluboko, až mi   lezly na nervy akční scény,   na které kupodivu také   došlo ;-), a jen jsem si   přál, aby už skončily a   opět se objevil   hrdina-člověk, skvěle   zahraný Ericem Banou.   Nenechte se ale mýlit,   demolice laboratoře či   střetnutí v poušti jsou   velmi dobře natočené   akční kousky, které v   žádném případě nenudí.   Převyšují je však   vypjaté, až divadelně   dramatické momenty (vrcholem   – či jedním z vrcholů –   je shledání Betty s   Brucem/Hulkem ve městě ve   druhé polovině filmu; Hulk   je v ten okamžik snad   nejnešťastnějším a   nejvíce politováníhodným   stvořením na světě).   Dalším zajímavým jevem je   rozdělení obrazu na více   částí, který má zjevný   účel učinit snímek ještě   více dramatickým, ukázat   hloubku a důležitost   každého výrazu ve tváři,   každého objektu či procesu,   které jsou takto spodobněny.   Jako celek je Hulk určitě   velmi těžko stravitelný.   Divák si musí srovnat v   hlavě, na co se přišel   podívat a zda je ochotný   akceptovat LEEHO DÍLO, které   není ani další obdobou   X-Men, ani příbuzným King   Konga, ani novodobým   Zvoníkem od Matky Boží. Je   od všeho trochu. Právě   proto je tak …   zvláštní.
P.S.:   Jennifer Connelly je pro roli   Betty Ross až příliš   krásná a zbytečně na sebe   strhává pozornost (v první   řadě mužů ;-)). Jistě na   tom mají podíl i její   naprosto nepopiratelný   herecký um a výborně   fungující chemie mezi ní a   Ericem Banou.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2010
Tady v tomto kousku musím   pochválit hlavně vizuální   efekty,ty jsou fakt pěkně   udělané.Jinak ani ten   příběh není špatný,ale   připadalo mi to dost   zdlouhavé.Každopádně se mi   tady velmi líbil N.Nolte v   roli Brucova (Hulkova) otce -   to byla dost dobře zahraná   role.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Nebýt to tak šíleně   dlouhé, bylo by to mnohem   lepší. ve filmu bylo dost   hluchých míst. ale je to   lepší než pokračování   Neuvěřitelný Hulk,který   mě nebavil vůbec
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
No, musím uznat, že to je   úplně jiný a poměrně   složitý komiksový film než   na jaký sme zvyklý. Spíše   než triky je film nabitý   různými dialogy. Ale když   už na akci dojde je udělaná   velice dobře.
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Neskutečně propracované   sci-fi drama s perfektními   efekty. Herecký výkon Nicka   Nolteho. Ani chvilku jsem se   nenudil.
luongovae
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.4.2007
Ang Lee překvapuje. žádný   žánr mu snad není   cizí...Je pravda, že   začátek filmu byl poměrně   méně akční, ale to se   samozřejmě dalo odpustit.   film o sobě není špatný,   pokud toužíte vidět   skutečně nepodařený   komiksový spektákl,   zaostřete pozornost k   Daredevilu. Vizuální triky   byly natočené velmi   uspokojivě. nejvíce mě   zaujaly přeměny Bruce na   Hulka. Největším břemenem   celého filmu byl ovšem   nevýrazný výkon hlavní   postavy.. Digitální Hulk mi   byl mnohem sympatičtější.   Po jeho větě: ,,Už mě   začínáš srát",   nevypadá vůbec nasraně:)
ZuzikD
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Dobrá akční podívaná.   Zajímavé pojetí, jiné než   všechny ostatní hrané   komiksy. Herci Bana (musela   jsem si chvili zvyknout než   mi sedl) ale nakonec to   zahrál dobře. Jediný kdo my   opravdu vadil byl   Nolte...nikdo lepší tam   nebyl?!
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2010
Ang Lee dle mého zbytečně   zdlouhavě vše vysvětluje a   to poškodilo celkový pohled   měl to být čistě akční   film a uspokojil by všechny   fandy jak komiksu tak akce.   Triky nebyly až tak špatné   a dostalo se nám po pěti   letech srovnání pohledem   zeleného Edwarda Nortona.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.6.2014
Už mne ty různé   předělávky komiksů   přestávají bavit. I když   Hulk je jednou z těch   podařilejších, není to   prostě ono, ale na rozdíl od   jiných filmů to ujde, ale   dá se na to dívat někdy   odpoledne a tím to končí a   určitě to není pro   milovníky filmového umění   a neni to film určený pro   ohodnocení Oscarem.
superfilmar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.3.2012
Moc, moc dlouhá komiksová   adaptace, která většinu   času dost nudí. Ta druhá   část, kde Hulk zuří a   ničí vše, co mu přijde do   cesty, je mnohem   zábavnější. Pravda, tahle   adaptace je spíše drama,   což se tentokrát týká   spíše první části, což   je na komiksu nejhorší. A   Eric Bana mě jako herec taky   moc nebaví. Takže z toho   nakonec máme velmi   průměrnou zábavu, která   potěší, ale neohromí.   Škoda, mohl to být slušný   komiksový film, bohužel   tohle Angu Leeovi příliš   nevyšlo. Celkově 60%.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.4.2009
čakal som viac
Od filmu som čakal ďaleko   viac,stojá za to len tie   akčné scény,ktoré sú až   trápne prehnané.Vadilo mi   stále rozdvojovanie   obrazu,príbeh nijako   nezaujme.Scéna so   zmutovanými psami,ako Hulk   ničí vrtulníky,scéna na   konci s kamenným obrom,boli   vydarené a film je založený   čisto len na efektoch,ktoré   ma zaujali a to je dobre.Eric   Bana v roli zelenej   príšery,ktorá keď sa   naštve,bude zle bol celkom   dobrý,ostatní herci mi tiež   nerobili problém,ale celkovo   je film slabý,bol som dosť   sklamaný,teda len priemerný   komiksák.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
V detailoch svieže a   inovatívne, no ako celok   rozporuplné. Množstvo   výborných (nielen akčných)   scén a chválihodný   psychologický rozmer sa   pribúdajúcimi minútami   transformujú v dramaturgicky   nevyvážený (a   neprehľadný) guláš. Druhá   polovica by už predsa len   potrebovala odľahčiť od   "rodinnej drámy" a   dať naplno vyniknúť   famóznej akcii a   dobrodružstvu. Potom by to   bola BOMBA. P.S. Akčné   scény v púšti sú   unikátne.
Jersey
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2010
Druhý díl (The incredible   hulk) si mě opravdu získal,   z jedničky ale nejsem bůh   ví jak nadšený. Rozhodně   se nejedná o našlapanou   akční jízdu plnou   adrenalinu, jako tomu bylo u   dvojky. Ze začátku je tempo   vzkutku pomalé a celý film   místy působí až   znepokojivě nemoderně. Palec   nahoru ale jednoznačně   patří technickému   zpracování. Vynikající   obraz i (v DD 5.1) zvuk.   Akční scény se svým   profesionálním provedením   téměř rovnají dvojce a   jsou doprovázeny skvělou   kamerou, střihem a   digitálními triky. A   Jennifer Connelly je prostě   krásná! (Malá odbočka k   DVD - čeští dabéři by si   zasloužily nevím co za   takovéhle zprznění jejího   hlasu! :-( ). Je ale dobře,   že se tato série poté   vydala jinou cestou.
bouncer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2003
Hulk
Z Hůlka mám smíšené   pocity...nebyl to špatný   film, ale byl neúnosně   zdlouhavý a Ang Lee to   přehnal s psychologií   postav. Pořád je to přeci   jen podle komiksu se zeleným   hlavním hrdinou. První   půlka děs běs, ve druhé   už se to docela rozjede.
Amthauer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2008
Pejsek s kočičkou přijali   za svou tezi, že dobrá věc   plus dobrá věc musí se   zákonitě rovnat   dvojnásobně dobré věci a   přijala ji nejen tato   zvířátka, nýbrž i   tvůrcové tohoto filmu, čili   potenciálně dobrý   psychologicko romantický film   spojilo s relativně dobrou   heroickou akcí, z čehož ale   vylezl film nevynikající ani   v prvém, ani v druhém, čili   spíše nemastný a neslaný.
foxx
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.12.2007
Kdyby tohle byl akční film   bez sci-fi prvků, asi bych   hodnotil více hvězdičkama.   Nebylo tomu ale tak a já jsem   byl docela zklamán. Čekal   jsem tedy rozhodně víc.   Zápletka nebyla tedy nijak   oslňující a scény s   nafouknutým Hulkem mě nějak   nevzaly. Chápu, že je zase   část diváků, kteří si   HULKA nemohou vynachválit,   já si však stojím za svým   názorem. Je to dle mého   úsudku film jen s průměrnou   kvalitou a dle toho jsem jej   hodnotil.
green-tea
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.3.2013
Hromotluk Hulk (stejně jako   ostatní   "komixáci")   evidentně nebude můj šálek   čaje, jelikož ani na třetí   pokus jsem se u něj nijak   nebavila. Rozvleklý   příběh, podivná grafika...   E. Banu mám jako herce moc   ráda, ale tady mě nezaujal   ani on.
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.5.2018
Hulk
Tenhle zelený naštvaný   týpek se Marvelu nějak   nepovedl. Už ho točili   tolikrát, a stejně v   Avangerech vidíme nakonec   jiného herce, dokonce i   prosáklo, že s ním studio   neplánuje žádný   samostatný snímek, protože   už prostě ví, že je to   vždycky průser. Stejně jako   zde, kde se režie ujal Ang   Lee a místo toho aby se   zaměřil na nějakou   pořádnou akci, začal se   tápat v psychologickém   dramatu zuboženého   člověka. Eric Bana v hlavní   roli mi také moc nesedl,   jediné dobré je snad   obsazení krásné Jennifer   Connelly (mimo jiné, máte-li   někdo zájem ji vidět   nahatou, doporučuji film   Žhavé místo, kde se nám   pěkně odhaluje). Za mě je   rozhodně lepším snímkem   pokračování Neuvěřitelný   Hulk, kde se vše   přeobsadilo, zrychlilo a   dodalo se tomu trochu té   komiksárny, kterou mají   všichni fanoušci tak rádi.   I přes to ale patří k mým   nejmíň oblíbeným super   hrdinům od Marvela (za ním   už je snad jen Kapitán   Amerika, který je fakt nuda)   a tak by mě ani nemrzelo,   kdyby tuhle postavu navěky   věků vymazali ze svého   vesmíru...
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.3.2018
Nic proti režisérovi, neboť   Ang Lee patří mezi   režisérskou kapacitu, ale to   umění snímku spíše   uškodilo. Hlavně první   polovina je hodně utahaná a   vůbec celkově příběhu   chybí patřičná energie a   komiksový nadhled. Alespoň   že se povedlo CGI.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.1.2018
Začátek filmu je fakt   příliš rozvleklý. Různé   prolínáčky, štěpení   molekul, psychologie...je toho   moc a vlastně vše   důležité je jasné   poměrně rychle. Druhá půle   v podobě Hulka už je   svižnější...i když ta   tvrdohlavost vojska v   neustálém útočení na   evidentně nezranitelnou,   nesmrtelnou příšeru je   spíš úsměvná.
Vídžej
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.2.2004
Tfujtajbl to se mi zase   udělalo špatně z jednoho   totálně nepovedeného   komiksového remaku.
tuwanakha
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.5.2004
Ubohost
Celý film čekáte co z toho   vyleze a nakonec nic! Triky   naprosto podprůměrné (Na   rok 2003!!!)o hercích radši   ani nemluvě. Snad jediný   Nick Nolte stojí za   povšimnutí, ale jinak   ubohost.
Kristi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.3.2004
:-(
Ach...čekala jsem trhák jako   byl Spiderman a dočkala jsem   se velkého zklamání.   Připadá mi, že to byl film   o ničem.
Za prvé to   byl film s nudným   zpracováním.
Nelíbilo se mi, jak bylo   na televizoru několik kamer   snímajících jiné úhly   scén - netuším jak to   přesně nazvat, ale myslím,   že to tak bylo   přeplácáné.
A co   teprv scéna, kdy Hulk   chránil Betty před   zmutovanými psy? - Je to jako   "kopie" z filmu   "Beauty &   Beast"! Jistě nemusím   dodávat jakou scénu mám na   mysli.
Konec jsem   nepochopila vůbec, ale   ocenila jsem Hulkovy   "skákací   schopnosti" :-)
Tak takový film už   nechci vidět!
Kecka1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.2.2005
Brak
Je to remake televizního   filmu, který se prostě   nepovedl. Nesahá televiznímu   filmu natočenému před   dvaceti lety ani po kotníky.   A to musím podotknout, že se   nejednalo o žádný   pčevratný film.
weitinger
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.4.2007
Doteď nevěřím, že tohle   natočil Ang Lee, renomovaný   čínský umělec působící   v USA. Slátanina silného   kalibru holywoodského typu,   komiks, oni si myslí, že   nás oklamou těmi efekty a   tzv. hereckými hvězdami. Ale   to se pletou. Takovej King   Kong v zeleném, špatně   provedený, jen citově   vydírají diváka rádoby   dojemnými scénami s hordami   pološílených vojáků   honící tohle pofidérní   monstrum a naopak   láskyplnými uslzenými očmi   hlavní hrdinky.
Tento   příspěvek je opět   varování.
Fruiko
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.12.2003
Nuda a vymívačka mozků
Jak už jsem uvedl v nadpise,   film se dá rozdělit na dvě   části. Tou první je,   děsná nuda, protože se nám   snaží přestavit to co Hulka   vede k tomu, že občas   zezelená, ale psychologie   postav je vykreslena divně.   Druhá půlka, většinou je   Hulk zelenej a honěj ho   stíhačky (vede je otec   dívky, kterou Hulk miluje -   to je náhoda) se zvrtne na   naprostou debilovinu   Hollywoodského kalibru.   Jediné co je na filmu   zajímavé, ale časem Vám to   začne lézt na nervy je   yajímavé ypracování alá   komiks. Ale tímhle si nás   Ang Lee nezíská.
AlbertPeta
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.4.2007
Sci-fi mám rád a po   zjištění, že film byl   natočen podle komiksové   předlohy jsem se na něj   těšil. Jaké však bylo mé   zklamání když více než   prvních půl hodiny se celkem   nic nedělo a jen se nejasně   vysvětlovaly věci, které   byly příčinou pozdějších   událostí. Ani pak mně film   nedokázal vtáhnout do svého   děje a i když jsem ho   dokoukal až do konce (během   doby jsem se věnoval také   počítači), myslím, že se   za těch 2,5 hodiny dali   dělat důležitější věci.
JendaV29
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.6.2015
2/10 ...Zklamání...velké...
Hulka mám fakt rád, ale   tenhle snímek je dost   podprůměrnej.. děj   debilní, efekty i na tu dobu   strašné a hlavně ta kamera,   jak neustále přes obrazovku   běhá X různých záběrů.   Co to má znamenat??? Tohle   už víc vidět   nepotřebuji...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43082minih43082Zlatý kompas (2007) 
The Golden Compass n
minih45232minih45232Velmi křehké vztahy (2007) [TV seriál] 
Velmi křehké vztahy n
minih16359minih16359Pomsta (1989) 
Revenge n
minih17271minih17271Přepadení 2: Temné území (1995) 
Under Siege 2 - Dark Territory n
minih8239minih8239Highlander III (1994) 
Highlander III - The Final Dimension n
minih15072minih15072Oskar (1991) 
Oscar n
minih58144minih58144Sex ve městě 2 (2010) 
Sex and the City 2 n
minih141905minih141905Hardcore Henry (2015) 
Hardcore Henry n
minih32669minih32669Duch ohně (2001) 
Long Time Dead n
minih12276minih12276Memfiská kráska (1990) 
Memphis Belle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.1 % (377)
8   - Erkul
4   - green-tea
6   - veverka-zr
4   - MARi0
5   - hledasenik
4   - martin.stu
7   - M.A.G.
7   - ajaajena
8   - PROCESOR
5   - Agostino
3   - Lienocka22
7   - Duri86
7   - georginaa
6   - LenC2
7   - 261972
7   - ignac1
9   - BinLADIN
6   - Langley
4   - enejčel
7   - Chrustyn

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

05:30 - 05:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

05:30 - 05:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - nevysílá se

Prima - Vražedné blesky (2015)

03:15 - 06:20

141 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158871
Osobností: 651087
Fotografií: 608996
Plakátů: 290070
Obsahů a biografií: 146088

Poslední komentáře

Ilovajsk (2019)

Velmi mile mě překvapil

Ilovajsk
Protože ještě není   žádný komentář, tak   nějaký napíšu. Na filmu   jsem byl v brněnském kině   Art, je to festivalový   snímek, takže jsem více >

Autor: VVelda | Hodnocení: 10 / 10

Na dotek (2004)

Romantický film?

Na dotek
Je to velmi zvláštní film   svým příběhem. Prolíná   se v něm něha s drsností,   krutost pravdy s důsledky.   Způsob, kterým jsou   přehazována více >

Autor: Vivaelin

Poslední Mohykán (1992)

Vrchol

Poslední Mohykán
Ano, kvůli takovým dílům   bratři Lumiérové dali   lidstvu film. Příběh   prostý, o to víc působivý,   výprava - lahůdka, hudba -   nádherná, více >

Autor: weitinger | Hodnocení: 10 / 10

Addamsova rodina (2019)

Trošku zklamání

Addamsova rodina
Tuhle šílenou rodinku   prostě miluju, bohužel film   je pro mě trošku zklamání   a přitom má tak obrovský   potenciál.

Autor: xbenakk | Hodnocení: 6 / 10

Volavka (2002)

Volavka
Je to film jako každý jiný   a přesto v lecčem   originální. Máme tu souboj   dvou policistů, jaký tu do   této doby snad ještě nebyl.   Jeden více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.142/0.123