reklama
 
ohodnotit

Hry pro mírně pokročilé

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1987

Celkové hodnocení filmu Hry pro mírně pokročilé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.6.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2014
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2013
Lunocie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18103minih18103Rozvod po italsku (1961) 
Divorzio all'italiana n
minih51655minih51655Chaplin odhadcem v zastavárně (1916) 
The Pawnshop n
minih43909minih43909Smrt podle poslední vůle (1979) 
The Cat and the Canary n
minih34335minih34335Intacto (2001) 
Intacto n
minih25512minih25512Povolání vrah (1997) 
Assassin(s) n
minih36006minih36006Jana Eyrová (1972) [TV seriál] 
Jana Eyrová n
minih24702minih24702Strýček z Ameriky (1933) 
n
minih30948minih30948Není Sherlock jako Holmes (1988) 
Without a Clue n
minih39862minih39862Napoléon (1955) 
Napoléon n
minih25564minih25564Guvernantka (1997) 
The Governess n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
3   - curil
3   - martin.stu
6   - melakara
10 - Gremmie
7   - HANSIE242
10 - Lunocie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144238
Osobností: 614822
Fotografií: 538924
Plakátů: 257909
Obsahů a biografií: 132082

Poslední komentáře

Pánská jízda (2004)

Pánská jízda
Nechápu, jak sem se mohl   nechat tenkrát překecat a   jít na to do kina. To sem ty   prachy měl radši propít,   ono to po schlédnutí bylo na   několik panáků.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 2 / 10

Andělský podíl (2012)

Andělský podíl
Je to spratek, ale má talent.   Talent na to poznat kvalitní   whisky. Život je svině a   kolikrát nabídne jen jednu   šanci. Pokud ji proserete, je více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/4) [TV epizoda]

Labyrint
Tak napětí graduje, ti co   seriál viděli vědí, co   bude dál, ale i tak to   slušně funguje napodruhé a   opravdu atmosféra, tajmeno,   napínavé momenty to vše   dobře ladí!

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Policajt ze školky (1990)

Policajt ze školky
Dle mého milá rodinná   komedie s lehce akčními   prvky myslím že jsou horší   filmy a komedie tohle se   povedlo nechápu místní   hodnocení. Má to vtip akci a   i myšlenku:-)

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Konec světa (1999)

Konec světa
Podle mě zajímavý film   vidět Arnolda v jiné roli   než terminator bylo super   skvěle zahraný super triky   a i když se zda že jsou   hluchá více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.381/0.343