reklama
 
ohodnotit

Hry pro mírně pokročilé

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1987

Celkové hodnocení filmu Hry pro mírně pokročilé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.6.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2014
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2013
Lunocie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15115minih15115Ostrov pokladů (1990) [TV film] 
Treasure Island n
minih40324minih40324Zpět k pramenům (2005) [TV seriál] 
Zpět k pramenům n
minih128450minih128450Rodinka Belierových (2014) 
La famille Bélier n
minih26807minih26807Věc Makropulos (1966) [TV film] 
n
minih38423minih38423Crash (2004) 
Crash n
minih59930minih59930Prsten krále řeky (2004) [TV film] 
Prsten krále řeky n
minih22051minih22051Válka jednoho muže (1990) [TV film] 
One Man´s War n
minih11109minih11109Lapeni v ráji (1994) 
Trapped In Paradise n
minih6422minih6422Divoká stvoření (1997) 
Fierce Creatures n
minih36057minih36057Putování za vínem (1999) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
3   - curil
3   - martin.stu
6   - melakara
10 - Gremmie
7   - HANSIE242
10 - Lunocie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145761
Osobností: 619584
Fotografií: 545762
Plakátů: 260909
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.716/0.672