reklama
 
ohodnotit

Hry pro mírně pokročilé

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1987

Celkové hodnocení filmu Hry pro mírně pokročilé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.6.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2014
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2013
Lunocie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30378minih30378Bílá vdova (2000) 
Saving Grace n
minih26834minih26834F. L. Věk (1970) [TV seriál] 
F. L. Věk n
minih66848minih66848Ženy sobě (2011) 
Bridesmaids n
minih4172minih4172Bitva v Ardenách (1965) 
Battle of the Bulge n
minih28436minih28436Polštář Jadvigy (2000) 
Jadviga Párnája n
minih8179minih8179Hellraiser 2: Svázaný s peklem (1988) 
Hellbound: Hellraiser II n
minih49628minih49628Okamžitý nápad (2003) 
Tur & retur n
minih12167minih12167Maturita za školou (1973) 
Maturita za školou n
minih61066minih61066Zvířecí srdce (2009) 
Coeur animal n
minih46249minih46249Chaplin boxerem (1915) 
The Champion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (6)
3   - curil
3   - martin.stu
6   - melakara
10 - Gremmie
7   - HANSIE242
10 - Lunocie

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:10 - 16:00

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Mistři stavitelé

15:35 - 16:30

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

14 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151247
Osobností: 635302
Fotografií: 575860
Plakátů: 273917
Obsahů a biografií: 139061

Poslední komentáře

Neon Demon (2016)

Neon Demon
Kde jsem k tomuhle přišel,   to věru nevím. Sto minut   zabitých. I když je fakt,   že na konci se pár   zajímavých záběrů   objevilo, ale to už mne na   filmu nezajímalo vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Parta hic (1976)

Parta hic
I když tato klasika nepatří   mezi mé nej, přesto se ni   vždy rád občas kouknu.   Zábavička pro celou rodinu   mi navíc ještě krásně   asociuje mládí.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Pár nenormálních aktivit (2013) ...

Pár nenormálních aktivit
Přiznávám, že můj názor   může být ovlivněn tím,   že jsem neviděl Paranormal   Activity, na druhou stranu   není to zdaleka první   parodie, u více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.276