reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hrůzný objev

The Initiation

Další název:
Zasvěcení
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Hrůzný objev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2011
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2010
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.12.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2013
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56794minih56794A Země udeřila (1990) 
After the Shock n
minih4846minih4846Byl jsem při tom (1979) 
Being There n
minih72396minih72396Nebezpečná kořist (2010) 
La Proie n
minih42101minih42101Jindřich VIII (2003) [TV film] 
Henry VIII n
minih24017minih24017Znamení raka (1967) 
Znamení raka n
minih25651minih25651Soud boží (1938) 
n
minih40670minih40670Vlajky našich otců (2006) 
Flags of Our Fathers n
minih40500minih40500Kletba bratří Grimmů (2005) 
The Brothers Grimm n
minih24611minih24611Pršelo jim štěstí (1963) 
n
minih24250minih24250Žebravý student (1936) 
Der Bettelstudent n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
8   - clara.bow
5   - hvezdyn
8   - gabikazava
6   - marci22
5   - Faustka
7   - rosta12
5   - ASPHALT
8   - zazrakpave
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253978
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 6.411/6.379