reklama
 
ohodnotit

Hrůzný objev

The Initiation

Další název:
Zasvěcení
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Hrůzný objev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2011
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2010
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.12.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2013
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih83306minih83306Rani (2011) [TV seriál] 
Rani n
minih50383minih50383Deset malých černoušků (1965) 
Ten Little Indians n
minih43912minih43912Noc bláznů (1996) 
Cosi n
minih58885minih58885Jsem fotogenický (1980) 
Sono fotogenico n
minih8357minih8357Hlubina (1977) 
The Deep n
minih48335minih48335Pařížanka (1957) 
Une parisienne n
minih52798minih52798Štědrý den bratří Mánesů (1981) [TV inscenace] 
Štědrý den bratří Mánesů n
minih48046minih48046Alžír (1938) 
Algiers n
minih14924minih14924Okouzlení (1948) 
Enchantment n
minih65797minih65797Farmár hľadá ženu (2010) [TV pořad] 
Farmár hľadá ženu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
8   - clara.bow
5   - hvezdyn
8   - gabikazava
6   - marci22
5   - Faustka
7   - rosta12
5   - ASPHALT
8   - zazrakpave
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619581
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.279/0.206