reklama
 
ohodnotit

Hřiště

Rok:
1975
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1976

Celkové hodnocení filmu Hřiště

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.4.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.12.2015
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.3.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.12.2014
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.3.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2012
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.1.2011
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.12.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2015
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2010
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.5.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.4.2011
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2016
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2015
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28169minih28169Olověná vesta (1987) 
Full Metal Jacket n
minih18928minih18928Skleněný dům (1981) 
n
minih21939minih21939V podezření (1991) 
Under Suspicion n
minih36325minih36325Dobrodružství (1960) 
L' Avventura n
minih140103minih140103Spící dívka (2015) 
Girl Asleep n
minih7052minih7052Dva kluci v palbě (1983) 
n
minih19357minih19357Souboj policajtů (1994) 
Raw Justice n
minih8492minih8492Hordubal (1979) 
Hordubal n
minih10354minih10354Stefanie (1958) 
Stefanie n
minih5477minih5477Rizika mládí (1994) 
Le péril jeune n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
4   - curil
4   - jarda53
1   - Pitryx
3   - Hortensie
5   - hvezdyn
3   - Bara.40
6   - payo1555
5   - Snura
3   - REKBRIT
4   - melakara
5   - Nasudr
5   - nick4
5   - Kycky
6   - Milicent
9   - oulisna
10 - nufik001
10 - dederon
6   - rosta12
4   - miroslav22
7   - Bape

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.566/0.528