ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hřích

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.5.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.6.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.12.2009
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2008
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2010
BOS3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2014
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.6.2009
andriy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2008
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2008
depor09
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih126066minih126066Dobrou, mámo (2014) 
Ich seh, Ich seh n
minih51046minih51046Červený traktůrek (2004) [TV seriál] 
Little Red Tractor n
minih47648minih4764896 hodin (2008) 
Taken n
minih18789minih18789Shromáždění starých mužů (1987) [TV film] 
A Gathering of Old Men n
minih43897minih43897Tři staré grácie (2001) [TV film] 
These Old Broads n
minih7808minih7808Tvrdá fuška (1982) 
Moonlighting n
minih7424minih7424Eva Braunová - Hitlerova milenka (1996) 
Eva Braun: Her Life with Adolf Hitler n
minih157997minih157997Paterno (2018) [TV film] 
Paterno n
minih105165minih105165Zlatá mříž (1999) [TV pořad] 
Zlatá mříž n
minih88304minih88304Na cestě (2012) 
On the Road n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 % (20)
8   - curil
5   - pataamat
6   - Kuvik
5   - Bara.40
7   - Charlie35
5   - Faye
5   - R.RICKIE
4   - fred.appl
2   - Andrejevna
7   - smíšek
1   - miroslav22
7   - rosta12
9   - zazrakpave
6   - BOS3
10 - Gremmie
2   - Warden
5   - andriy
6   - sluníčko1
8   - Kloby
8   - depor09

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejvýznamnější operace 2. svět...

16:00 - 17:00

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

49 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153735
Osobností: 638470
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

Nekonečný příběh (1984)

Nekonečný příběh
Je to film mého dětství a   nikdy to nebude jinak, i když   dnes už se na to samozřejmě   dívám jinak. Nejvíc mi   paměti utkvěla scéna v   bažinách a pak ta hudba.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Alexander Veliký (2004)

Alexander Veliký
Další průměrný film z   antické doby. Přišlo mi to   zdlouhavé a tak nějak   nezáživné. Snad jen první   a poslední bitva to   zachránila.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

Millerovi na tripu (2013)

Easy watch:

Millerovi na tripu
Klasická bláznivá americká   komedie – oddechovka, ve   které se humor střídá s   dojímavým patosem. Hlavní   pozitivní postavou je zde   dýler více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Syn mého otce (2018) [TV epizoda...

Syn mého otce
V mnohém zdánlivé   "zlepšení" ale podprahově z   toho zas kouká nevěrohodná   blbost o zlejch a hnusnejch   bílejch, kteří nají máslo   na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Focus (2015)

Focus
Snímek zpočátku   připomíná britský seriál   ´Podfukáři´, ale záhy se   to celé mění do spleti   eroticky romantizujícího   náboje nečekaného více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.32/0.291