Hrdina ulice (2010)

Hrdina ulice (Boy Wonder)
68.9 %
 
 

Boy Wonder

    Žánr: akční / krimi / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 93 min.
„Sedmnáctiletý chlapec je posedlý hledáním vraha své matky...“
Chlapec z Brooklynu se stane svědkem brutální vraždy své matky a čím je starší, tím je posedlejší nalezením vraha. Přes den je tichým premiantem ve škole, v noci samozvaným hrdinou. Jenže, co to vlastně znamená být skutečný hrdina?

Sean Donovan byl jen školák, když se jeho rodina stala obětí přepadení, které ho připravilo o matku a z jeho otce učinilo trosku. O mnoho let později si na hrůznou událost sedmnáctiletý Sean stále pamatuje a nehodlá se s ní smiřovat. Pravidelně navštěvuje místní oddělení policie a prohlíží fotky zločinců v naději, že najde tvář muže, který vzal jeho matce život. Zatímco jeho otec propadá alkoholismu, tráví Sean noci obcházením těch nejtemnějších zákoutí města a plánuje pomstu. Když se Sean málem stane obětí drogového dealera, poslechne premiant své pudové instinkty a konečně ze sebe vypustí vztek, který se v něm už od dětství hromadil. Detektiv Teresa Ames z oddělení vražd se dozvídá o řádění a chce tomu učinit za dost. Je možné, že ten tichý mladík, kterého vídá přes den, je onen samozvaný bojovník, kterého se snaží dostat v noci?

Zdroj: HBO

režie:
Michael Morrissey
 
 
hraje:
Caleb Steinmeyer (Sean Donovan), James Russo (Larry Childs), Zulay Henao (Teresa Amesová), Bill Sage (Terry Donovan), Tracy Middendorf (Mary Donovanová), John Sharian (Joe Mancini), Jim Devoti (Fire Fighter), Roberta Wallach (Erin), Nicole Patrick (Amanda), Daniel Stewart Sherman (Gary Stenson), James Chen (Roy), Kether Donohue (Lizzy), Chuck Cooper (Bill Baldwin), Jeremy Bobb (Artie), Suzanne Didonna (Linda), Alex Manette (pan Richter), Rebecca Kush (doktorka), Massiel Hernandez, Herman Chavez (Tony T), Monte Bezell (Richard Ames)
 
 
scénář:
Michael Morrissey
 
 
kamera:
Christopher LaVasseur
 
 
hudba:
Irv Johnson
 
 
kostýmy:
Karen Malecki
 
 
střih:
Doug Fitch, Ray Hubley
 
 
zvuk:
Josh Neal, Paul Moran
 
 
zvláštní efekty:
Drew Jiritano
 
 
koordinátor kaskadérů:
Manny Siverio
 
 
vizuální efekty:
Michael Smollin
 
 
výkonný producent:
David T. Green, Joe Morrissey
 
 
producent:
Michael Morrissey, John Scaccia
 
 
kaskadér:
Declan Mulvey, Gabriel Hansen, Naomi Peters
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.