ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hraběnka a lišák z Dirtwateru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.10.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2010
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
ricitomas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27258minih27258V žáru velkoměsta (1984) 
City Heat n
minih52946minih52946Začarovaná láska (2007) [TV film] 
Začarovaná láska n
minih77720minih77720Slzy radosti (2009) 
Happy Tears n
minih20724minih20724Tělo mého nepřítele (1976) 
Le corps de mon ennemi n
minih39042minih39042Calcium Kid (2004) 
The Calcium Kid n
minih43230minih43230To nejlepší z Monty Pythonů podle Michaela Palina (2006) [DVD] 
M.Python´s Personal Best:Palin n
minih41849minih41849Za jasného dne (2005) 
On a Clear Day n
minih6034minih6034Den sedmý, osmá noc (1969) 
n
minih45414minih45414Dívka (1965) 
Devojka n
minih63900minih63900Bez důkazů (1995) 
Without Evidence n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 % (8)
5   - curil
8   - Erkul
7   - clara.bow
7   - Veronika42
9   - oulisna
6   - rosta12
8   - ortos1
9   - ricitomas

TV Program

ČT1 - Kde bydlí štěstí (1987) [TV in...

10:40 - 11:30

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Atlantida: Důkaz

09:55 - 10:45

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 11:00

59 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - To hlavní je láska (2002) [TV ...

10:25 - 12:20

19 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639982
Fotografií: 588733
Plakátů: 279521
Obsahů a biografií: 141544

Poslední komentáře

Richard Sharp - Nebezpečné poslá...

Richard Sharp - Nebezpečné poslání
Je vidět, že je to   televizní film, ale jako   návrat Richarda Sharpa po   létech se to dalo vidět.   Mělo to své mouchy, slabší   dialogy, více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.332/0.297