reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hraběnka a lišák z Dirtwateru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.10.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2010
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
ricitomas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30381minih30381Rok ďábla (2002) 
Rok ďábla n
minih12053minih12053Marketa Lazarová (1967) 
Marketa Lazarová n
minih119374minih119374Finále v Istanbulu (2014) 
One Night in Istanbul n
minih49188minih49188Žena pro dva střelce (1978) 
Amore, piombo e furore n
minih48523minih48523Točité schodiště (1975) 
The Spiral Staircase n
minih60089minih60089Pan Prokouk v pokušení (1947) 
Pan Prokouk v pokušení n
minih24796minih24796Venoušek a Stázička (1939) 
n
minih2721minih2721Akta X 5: 82517 (1996) [Video] 
The X Files : File 5 - 82517 n
minih97059minih97059Muž který se směje (2012) 
L'homme qui rit n
minih7192minih7192Dvojníci (1984) 
Non c'è due senza quattro n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 % (8)
5   - curil
8   - Erkul
7   - clara.bow
7   - Veronika42
9   - oulisna
6   - rosta12
8   - ortos1
9   - ricitomas

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

11:05 - 12:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Zabijte Hitlera!

11:05 - 12:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Gréta se vdává...

10:25 - 12:15

55 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.304/0.262