reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hrabě Monte Christo [TV minisérie]

The Count of Monte Cristo

Další název:
Gróf Monte Christo
Země:
Rok:
1980
Délka:
55 minut, 55x 6 dílů

Celkové hodnocení filmu Hrabě Monte Christo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2009
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2006
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2007
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.8.2014
brambora
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
miki277
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Sacagawea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10425minih10425L'uomo dall'artiglio (1931) 
L'uomo dall'artiglio n
minih57447minih57447Krutý Řím (1975) 
Roma violenta n
minih9279minih9279Jak napálit advokáta (1980) 
Jak napálit advokáta n
minih28960minih28960Incident (2002) 
Changing Lanes n
minih54688minih54688Armáda jednoho (2008) 
The Way of War n
minih46763minih46763Zvoník od Matky boží (1939) 
The Hunchback of Notre Dame n
minih43338minih43338Princ a já 2 (2006) 
The Prince and Me 2 n
minih6534minih6534Dobrodruzi (1967) 
Les Aventuriers n
minih30477minih30477Ljubov Jarová (1970) 
Любовь Яровая n
minih19521minih19521Správný chlap v Africe (1993) 
A Good Man in Africa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69 %
7   - clara.bow
7   - melakara
8   - R.RICKIE
6   - Dex
7   - sluníčko
5   - jambroz58
9   - Alex.Denim
7   - brambora
8   - miki277
5   - Sacagawea
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141654
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.534/0.51