reklama
 
ohodnotit

Hra s ohněm

Fire Power

Další název:
Palebná síla
Rok:
1979
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Hra s ohněm

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2009
jarkamet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47145minih47145Zakázané království (2008) 
The Forbidden Kingdom n
minih150641minih150641Živý náklad (2016) 
Live Cargo n
minih46356minih46356Odstřelovač (1998) 
Sweepers n
minih47885minih47885Falco (2008) 
Falco - Verdammt, wir leben noch! n
minih31970minih31970Adamovo žebro (1949) 
Adam's Rib n
minih18603minih18603Sedmikrásky (1966) 
Sedmikrásky n
minih49244minih49244Polibte nevěstu (2007) 
Kiss the Bride n
minih69874minih69874Tři (2010) 
3 n
minih66935minih66935Underworld: Probuzení (2012) 
Underworld: Awakening n
minih41235minih41235Wolf Creek (2005) 
Wolf Creek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
6   - curil
5   - R.RICKIE
7   - oulisna
6   - Area
10 - mary.charl
7   - martas.s
6   - jarkamet

TV Program

ČT1 - My všichni školou povinní (198...

10:40 - 11:45

10 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Češi zachraňují... orlosupy v ...

10:45 - 11:15

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:05 - 10:55

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Srdeční záležito...

10:20 - 12:10

30 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152449
Osobností: 636663
Fotografií: 579164
Plakátů: 275818
Obsahů a biografií: 139908

Poslední komentáře

Sils Maria (2014) [2k digital]

8 HVĚZD

Sils Maria
Kvalitní film, i když   netvrdím, že jsem ho zhltnul   na jeden zátah. Pravý opak   mlčenlivých klubových   filmů, ovšem dialogy jsou   občas více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

10 HVĚZD

Já, Olga Hepnarová
Hodnotím 10 * Pro mě film,   ke kterému se budu vracet,   protože splňuje kritéria,   která mám a možná je ani   nedokážu popsat.   Černobílý více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

90210: Nová generace (2008) [TV ...

90210: Nová generace
původní 90210 jsem nikdy   neviděla, ani kousek. Tohle   byl povedený seriál, který   opravdu dobře začal, 1.   série byla dobrá, 2. taky,   3. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Psi (1978)

Psi
Malé městečko ve kterém   bydlí místní cvičitel   bojových psů který je má   radši než lidi a doktor   který se psů spíše   bojí,mezi ně se více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Návrat Lew Harpera (1975)

Návrat Lew Harpera
Průměrná detektivka,najaté   soukromé očko má vyšetřit   vydírání,jenže místní   poldové se ho snaží zbavit   hned od začátku,pak se   dostaví více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.364/0.328