reklama
 
ohodnotit

Hra s ohněm

Fire Power

Další název:
Palebná síla
Rok:
1979
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Hra s ohněm

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2009
jarkamet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26932minih26932Báječná dovolená (1988) 
The Great Outdoors n
minih23470minih23470Záhadný kontraband (1964) 
Échappement libre n
minih129161minih129161Věčně mladá (2015) 
The Age of Adaline n
minih110094minih110094Whisky a duchové (1976) 
Fantasma en el Oeste n
minih15239minih15239Ovoce stromů rajských jíme (1969) 
Nos Mangeons les fruits des arbres du paradis n
minih33997minih33997Poslední samuraj (1999) 
Gohatto n
minih30631minih30631Poslední údolí (1970) 
The Last Valley n
minih41124minih41124Vojtík a duchové (1997) [TV inscenace] 
Vojtík a duchové n
minih17543minih17543Ptáci II (1993) 
The Birds II: Land's End n
minih29724minih29724Svatby podle Mary (2001) 
The Wedding Planner n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
6   - curil
5   - R.RICKIE
7   - oulisna
6   - Area
10 - mary.charl
7   - martas.s
6   - jarkamet

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

14:10 - 15:05

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:25 - 15:30

29 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147864
Osobností: 626282
Fotografií: 561834
Plakátů: 266441
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.897/0.811