ohodnotit

Hra s ohněm

Fire Power

Další název:
Palebná síla
Rok:
1979
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Hra s ohněm

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2009
jarkamet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34433minih34433Příběhy Odysseovy (1974) 
n
minih54626minih54626Tron: Dědictví (2010) 
Tron Legacy n
minih9337minih9337Jako zajíci (1981) 
Jako zajíci n
minih133843minih133843Poslední lovec čarodějnic (2015) 
The Last Witch Hunter n
minih5353minih5353Cukrová bouda (1980) 
n
minih26846minih26846Klícka (1971) [TV inscenace] 
Klícka n
minih47664minih47664Smrt modelky (2007) 
Anna Nicole n
minih51842minih51842Po stopách hvězd: Miroslav Donutil (2008) [TV film] 
n
minih68599minih68599Já ubohá děvečka aneb Jsou mlynáři jsou chlapíci (1980) [TV pořad] 
Já ubohá děvečka aneb Jsou mlynáři jsou chlapíci n
minih25499minih25499Big Hit (1998) 
The Big Hit n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
6   - curil
5   - R.RICKIE
7   - oulisna
6   - Area
10 - mary.charl
7   - martas.s
6   - jarkamet

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:40 - 22:34

40 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Bony a klid (1987)

22:00 - 23:35

20 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

NOVA - Jak utopit dr. Mráčka aneb Kon...

20:20 - 22:25

120 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Spojenci (2016)

20:15 - 22:50

125 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154165
Osobností: 639204
Fotografií: 586528
Plakátů: 278326
Obsahů a biografií: 141217

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Dunkerk
PRVNÍ DOJEM:Nu, profi práce   je tu vidět na každém   kroku. Jen nesmíte dumat nad   označením čehokoli a nad   zbraněmi. Také se mi nezdá,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Jak jsem překonal sám sebe (1977...

Jak jsem překonal sám sebe
Bakalářská povídka na   téma, se kterým se setkal   určitě každý druhý   rozvedený muž, pokud se   chtěl i nadále stýkat se   svými potomky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Písničkář (1932)

Písničkář
Nebudeme si nalhávat, že v   době vzniku filmu, když na   to divák měl,že mohl i film   v kině navštívit. Dnes   téměř po 90 letech, kdy má   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

Akční špička

Mission: Impossible - Fallout
Pro mě nejlepší akční   film roku 2018. Nevím jak to   ten Tom dělá, ale celý   filmový život, kam zamíří   tam je úspěch , kvalita,   zábava. více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 9 / 10

Lynč (2018) [TV seriál]

Zbytečně dlouhé multi kulti krimi

Lynč
Je zase zvykem jeden   kriminální, či detektivní   příběh natáhnout do více   dílů. V případě Lynče je   osm dílů až mnoho. Stačil   by snad více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.529/0.477