reklama
 
ohodnotit

Hra s ohněm

Fire Power

Další název:
Palebná síla
Rok:
1979
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Hra s ohněm

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2009
jarkamet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52974minih52974Slavný den (1976) 
Le jour de gloire n
minih137944minih137944Smrtící fachman (2013) [TV film] 
The Contractor n
minih26695minih26695Pre mňa nehrá blues (1964) 
n
minih69883minih69883Holka s prknem (2011) 
Chalet Girl n
minih41310minih41310Swordsman 2 (1991) 
Xiao ao jiang hu zhi dong fang bu bai n
minih38834minih38834Lovec dinosaurů (2000) 
Dinosaur Hunter n
minih66549minih66549Veselé příhody z natáčení (1988) [TV pořad] 
Veselé příhody z natáčení n
minih40411minih40411Caveman (1981) 
Caveman n
minih12203minih12203Mé jméno je Nikdo (1973) 
Il mio nome é Nessuno / My Name Is Nobody n
minih54643minih54643Baron od zdymadla (1960) 
Le baron de l'écluse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
6   - curil
5   - R.RICKIE
7   - oulisna
6   - Area
10 - mary.charl
7   - martas.s
6   - jarkamet

TV Program

ČT1 - O mrtvých jen dobře (1985) [TV...

22:35 - 00:00

77 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední rudý princ

23:35 - 00:30

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Firewall (2005)

23:25 - 01:20

27 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Prima - Noc je ještě mladá (2011)

23:35 - 01:35

17 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143322
Osobností: 612208
Fotografií: 535891
Plakátů: 256660
Obsahů a biografií: 131564

Poslední komentáře

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Tak to bol iny odvar...zivot   matky v reale...Mila Kunis   bola na tuto rolu uplne skvela   a odviazana...

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Kráska a zvíře (2017)

Nádherný film!

Kráska a zvíře
Nádherná podívaná. Jedním   duchem dávám 10/10   hvězdiček. Krásná animace,   grafika, krásná Emma Wattson   se tam jako kráska moc   hodila. více >

Autor: Piiink | Hodnocení: 10 / 10

Zombie Apocalypse (2011) [TV fil...

Zombie Apocalypse
Tak mám za sebou Rise of the   zombies, Zombie Night a teď i   Apocalypse, vše od Asylum a   musím říct že Apokalypsa   je z těchto tří zombi   více >

Autor: marci22 | Hodnocení: 2 / 10

Sudá a lichá (1978)

Ako sa rozpráva s delfínmi

Sudá a lichá
"Keby si vedel čítať z   ruky, tak by si zistil, že je   nebezpečné sa so mnou   hrať." Je asi jasné, kto to   povedal komu. Je to jeden z   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Nuda

Ztraceni v Mnichově
Zápletka s papoušken se   jevila jako dobrý nápad. Ale   pak se to zvrtlo v dokument o   filmu a to jsem se začal   dívat na hodinky, kdy už to více >

Autor: martinyk | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.927/0.832