reklama
 
ohodnotit

Host do domu

Žánr:
Rok:
1942
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
21.8.1942
„Bláznivý propletenec velké lásky a prapodivných vynálezů...“

Celkové hodnocení filmu Host do domu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2011
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2018
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.2.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2008
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2009
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2011
Dr.Karas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.10.2007
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2009
mironic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih127005minih127005Šumné stopy (2013) [TV pořad] 
Šumné stopy n
minih46158minih46158Věčný bojovník (2006) 
Jadesoturi n
minih21402minih21402Tři muži na zabití (1980) 
Trois hommes a abattre n
minih15694minih15694Peřeje (1940) 
n
minih39552minih39552Generál Eisenhower: Velitel invaze (2004) [TV film] 
Ike: Countdown to D-Day n
minih23370minih23370Za humny je drak (1982) 
Za humny je drak n
minih76736minih76736Virtuality (2009) [TV film] 
Virtuality n
minih12351minih12351Muž meteor (1993) 
The Meteor Man n
minih86642minih86642Náves (2005) [TV seriál] 
n
minih112368minih112368Grace, kněžna monacká (2014) [2k digital] 
Grace de Monaco n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.7 % (15)
7   - curil
5   - Erkul
7   - clara.bow
5   - hvezdyn
7   - georginaa
7   - melakara
9   - satyr
8   - nick4
8   - biokys
6   - rosta12
9   - tvo
7   - marketastu
9   - Dr.Karas
7   - Marthos
8   - mironic
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.297/0.259