reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Host do domu

Žánr:
Rok:
1942
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
21.8.1942
„Bláznivý propletenec velké lásky a prapodivných vynálezů...“

Celkové hodnocení filmu Host do domu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2011
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2011
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2009
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2011
Dr.Karas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.10.2007
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2009
mironic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43982minih43982Hvězdná brána: Archa pravdy (2008) [Video] 
Stargate: The Ark of Truth n
minih2571minih2571Případ Dominici (1973) 
L'affaire Dominici n
minih2614minih2614Agent, který mne miloval (1977) 
The Spy Who Loved Me n
minih24666minih24666Silnější než já (1990) 
Silnější než já n
minih121688minih121688Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (2014) [TV film] 
Lizzie Borden Took an Ax n
minih18518minih18518Scanners 2 (1991) 
Scanners II. n
minih39230minih39230Co se stalo o vánocích (1999) 
Mickeys Once Upon a Christmas n
minih12213minih12213Meč a váhy (1963) 
Le Glaive et la balance n
minih15270minih15270Padělek (1957) 
Padělek n
minih37087minih37087Manchurianský kandidát (2004) 
The Manchurian Candidate n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
5   - Erkul
7   - curil
7   - clara.bow
5   - hvezdyn
7   - georginaa
8   - nick4
9   - satyr
6   - rosta12
8   - biokys
9   - tvo
7   - marketastu
9   - Dr.Karas
7   - Marthos
8   - mironic
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253983
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.615/0.588