ohodnotit

Horké pronásledování

Hot Pursuit

Další název:
Zběsilá honička, Persecución intensa
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Horké pronásledování

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.9.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2010
Xanthe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.5.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2018
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.7.2009
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2014
Rejžák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114170minih114170Přístav (2001) [TV minisérie] 
Haven n
minih76760minih76760Nuodėmės užkalbėjimas (2007) 
Nuodėmės užkalbėjimas n
minih27746minih27746Tarzan, opičí muž (1981) 
Tarzan, the Ape Man n
minih145728minih145728Hvězdy světového cirkusu (2004) 
28th International Circus Festival of Monte-Carlo n
minih4265minih4265Bláznivá střela (1988) 
The Naked Gun: From the Files of Police Squad! n
minih48175minih48175Witchcraft: Vražedná magie (1988) 
La Casa 4 n
minih91198minih91198Bohatství (1975) 
The Fortune n
minih24745minih24745Tisíc za jednu noc (1932) 
n
minih51171minih51171Taková nenormální rodinka / Mami, já chci slona! (2005) 
Knetter n
minih16197minih16197Poklad byzantského kupce (1966) 
Poklad byzantského kupce n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 % (8)
7   - curil
8   - RM
5   - Xanthe
8   - Scifista
8   - oulisna
6   - rosta12
3   - Nik
10 - Rejžák

TV Program

ČT1 - Rapl

20:00 - 21:05

58 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

20:00 - 21:00

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:20

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

43 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154563
Osobností: 640016
Fotografií: 588860
Plakátů: 279931
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Předvečer svátku Všech svatých (...

Předvečer svátku Všech svatých
Prostě kultovní horor.   Líbil se mi, herci super,   režie výtečná. Sice mám   radši Vřískota, ale na   tohle se taky někdy kouknu.   Co mi ale více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Plivu na tvůj hrob (1978)

Plivu na tvůj hrob
Plivu na tvůj hrob si   zakládá hlavně na   autentičnosti a možná to je   právě i ten důvod, proč ve   filmu není hudba. Místy mi   to vadilo, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Mnohem lepší než jednička.   Děj je zasazen do campu, což   má prostě prvky hororu a je   vám jasné že se tam něco   stane. Film si výborně hraje více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Oni (2008)

Oni
Tenhle home invasion horor se   mi líbil. Nebyl bez chyby   nebo výborný, to ne, ale byl   dobrý. Režisérův účel   byl hlavně ten, aby se divák více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 6 / 10

Masakr v Texasu (1994)

Masakr v Texasu
Jsem jeden z mála, kdo dal   čtyři hvězdy. Dialogy jsou   místy sice debilní, ale mně   se to líbilo. Hlavně výkon   tehdy mladého McConaugheyho, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.281/0.239