ohodnotit

Hořící kříže

Betrayed

Další název:
Zrazený; Horiace kríže (SK)
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
121 minut
„Ve strhujícím a provokativním příběhu o agentce FBI, kterou pátrání zavede do zdánlivě klidného městečka, které skrývá cosi děsivého, ztvárnili hlavní role Debra Winger a Tom Berenger.“

Celkové hodnocení filmu Hořící kříže

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.6.2015
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2009
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2015
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2005
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.4.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2014
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2018
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.2.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40333minih40333Vinci (2004) 
Vinci n
minih59876minih59876Devět jablek pro Helenu (1975) [TV pořad] 
Devět jablek pro Helenu n
minih11770minih11770Madla zpívá Evropě (1940) 
n
minih44635minih44635Highlander (1992) [TV seriál] 
Highlander n
minih26526minih26526Tanec na vlnách (1997) 
Out to Sea n
minih9682minih9682Jíst, pít, muž, žena (1994) 
Yin shi nan nu n
minih72870minih72870Tisíc let české myslivosti (2007) [TV cyklus] 
Tisíc let české myslivosti n
minih4087minih4087Bílý mys (1980) 
Caboblanco n
minih50348minih50348Přímo nad hlavou (1949) 
Twelve O'Clock High n
minih59427minih59427Pavučina hrůzy (2007) [TV film] 
In the Spider's Web n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.7 % (15)
7   - curil
7   - pataamat
4   - FLA
6   - Lienocka22
7   - FrankieOnd
6   - Snura
8   - Charlie35
6   - R.RICKIE
6   - red.mann
10 - dederon
7   - MysteryIll
8   - oulisna
10 - Gremmie
5   - motelij
9   - tylda
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154546
Osobností: 639986
Fotografií: 588791
Plakátů: 279704
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.49/0.414