reklama
 
ohodnotit

Hora odvahy

Courage Mountain

Rok:
1989
Délka:
95 minut
„Dobrodružství známého děvčátka Heidi, které musí za války utéct Němcům a nalézt svého milého, vojáka Petera“

Celkové hodnocení filmu Hora odvahy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2007
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2007
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2014
seagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.7.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.12.2009
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2009
dlapi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2008
albany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22219minih22219Věčný návrat (1943) 
L'eternel retour n
minih29168minih29168Bídníci (1978) [TV film] 
Les Miserables n
minih3668minih3668Batalion (1937) 
n
minih23804minih23804Zhoubná vášeň (1992) 
Unlawful Entry n
minih130219minih130219Ztracené Vánoce (2011) 
Lost Christmas n
minih12607minih12607Mizerná banda (1972) 
Bad Company n
minih8402minih8402Hoffa (1992) 
Hoffa n
minih43697minih43697V jako vítězství (1983) [TV film] 
V n
minih47895minih47895Český Honza (2008) [TV film] 
Český Honza n
minih8204minih8204Herkules a ohnivý kruh (1994) [TV film] 
Hercules and the Circle of Fire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
6   - curil
8   - Erkul
8   - hvezdyn
6   - pataamat
7   - Mlapiska
6   - FrankieOnd
5   - seagal
6   - R.RICKIE
8   - brnvl2105
5   - Jarda.ftr
5   - rockwoman
8   - martas.s
7   - dlapi
8   - albany
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.285/0.251