reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hon na čarodějnice [TV film]

Witch Hunt

Další název:
Lov na čarodejnice
Rok:
1999
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Hon na čarodějnice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.7.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.12.2016
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.4.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.9.2008
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.11.2007
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.4.2011
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2010
anko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41235minih41235Wolf Creek (2005) 
Wolf Creek n
minih44591minih44591Káťa a Škubánek (1982) [TV seriál] 
Káťa a Škubánek n
minih36571minih36571Noční tíseň (1980) 
Ćma n
minih5307minih5307Cotton Club (1984) 
The Cotton Club n
minih131558minih131558Pašerák (2014) 
The Mule n
minih24773minih24773Únos (1952) 
n
minih52103minih52103Ticho a křik (1967) 
Csend és kiáltás n
minih37310minih37310Ovládání mysli (2003) [TV film] 
Control Factor n
minih5820minih5820Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1976) [TV inscenace] 
Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert n
minih96486minih96486Dračí templáři (2011) [Video] 
Dragon Crusaders n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.8 %
4   - curil
7   - clara.bow
3   - M.A.G.
3   - martin.stu
3   - Faustka
4   - xebece
6   - rosta12
5   - extremek.c
7   - Henry2222
3   - miroslav22
8   - gyzmo
10 - kvaca
7   - anko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253747
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.7/0.678