Jeden svět
ohodnotit

Zastavte temnotu

Hold the Dark

Další název:
Powstrzymać mrok; Wolfsnächte
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
125 minut

Obsah filmu Zastavte temnotu

 
Přírodovědec, který v ponuré aljašské zimě loví vlky, je obviněn z vraždy místního chlapce. Brzy se však dozví mrazivé tajemství.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Atmos
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Zastavte temnotu >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Krupe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2019
Tak takovéto filmy můžu, takový něco jako   Wind River, super atmosféra, prostředí a   skvělý Jeffrey Wright. Samozřejmě jsou tam pro   našince sem tam nelogičnosti, ale nic   dramatického. Ti venkovští strážci pořádku   působili až komicky.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.12.2018
Temná, studená, odtažitá nuda?
Wind River je výborný film (můj názor) a tento   mrazivý thriller ho vzdáleně připomíná.   Lokace, kamera, zvuk, herci, hudba a drsné GORE   scény jsou jasné PLUS, ale pointa, hlavně   závěr, délka snímku a přepomalé tempo je   MINUS. Takže film se přelívá z 20% na 80% a   odpovědi vlastně moc nedostanete a to vleklé   tempo také hodně vadí, ale na druhou stranu   silné stránky snímek má - 60%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2018
Temný a drsný detektivní příběh s   mysteriózním nádechem plného severského   napětí, podivností, sněhu a mrazu. Pomalé   tempo umocňuje divákovu mysl si příběh   prožít v plné parádě. Spousta nečekaných   zvratů a šokujícího vývoje vytváří v plné   míře emoční sounáležitosti rozvinutého a   naprosto promyšleného příběhu. Je to další   film, který se musí pozorně sledovat, neboť   dramatizace není zase až tak jednoduchá, jak by   se mohla na první pohled zdát. Život není   žádnou procházkou růžovým sadem. Naopak je v   plném celku lstivý a plný temné zlosti a   nenávisti. A toto vše je v tomto příběhu   zachyceno v celé své nejednoznačnosti a   nebezpečné krásy, která je věrohodná s   projevy napětí v reálném světě. Na druhou   stranu se kupodivu nebere zase až tak moc   vážně. Nepředvídatelný záměrně pomalý   psychologický epos dobře si hrající s   mytologií. Komu se líbily snímky jako např.   ´Insomnie´, ´Wind River´, nebo první série   ´True detective´, je tohle jasná volba. Pro   diváky lačnící po zběsilém akčním   spektáklu, lze jen doporučit se tomuto dlouhým   obloukem vyhnout.


Hodnocení:n12345678910
Zastavte temnotu (2018)Zastavte temnotu (2018)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10