reklama
 
ohodnotit

Hodný chlapec [TV film]

Rok:
2003
Délka:
90 minut
„Za synův zločin těžce trpí nevinní lidé.“

Celkové hodnocení filmu Hodný chlapec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.7.2016
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2012
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2008
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.4.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2008
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2008
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.6.2010
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2008
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.6.2012
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.6.2012
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2005
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.3.2013
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2014
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.12.2008
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2012
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2008
TheDarkKnight
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih151319minih151319O šesti ošklivých princeznách (1969) [TV film] 
O šesti ošklivých princeznách n
minih65842minih65842Každý má svůj stín (1980) [TV inscenace] 
Každý má svůj stín n
minih57218minih57218Slimák Maťo a škriatok Klinček (1976) [TV seriál] 
Slimák Maťo a škriatok Klinček n
minih3534minih3534Banánový Joe (1982) 
Banana Joe n
minih18297minih18297Řekl..., řekla… (1991) 
He Said, She Said n
minih64406minih64406Zůstane to mezi námi (2010) [DVD kinodistribuce] 
Neka ostane medju nama n
minih18556minih18556Sedím na konári a je mi dobre (1989) 
Sedím na konári a je mi dobre n
minih83122minih83122Husiti (2013) 
Husiti n
minih46648minih46648Válka světů 2:Další vlna (2008) 
War of the Worlds 2: The Next Wave n
minih54302minih54302Rtěnka (2006) 
Why I Wore Lipstick to My Mastectomy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
7   - SvoKar
4   - curil
8   - Hortensie
6   - Frolíček
4   - Hugin
7   - ajaajena
5   - New
7   - Faye
5   - Faustka
9   - oulisna
7   - BlackElvis
6   - ASPHALT
2   - kepsar
9   - Luky
6   - Warden
10 - POČÍTAČ
7   - Alex.Denim
5   - Ondra44
7   - KURUAZIE
8   - Macek8

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145306
Osobností: 618517
Fotografií: 544009
Plakátů: 260327
Obsahů a biografií: 133253

Poslední komentáře

Minuta ticha (2016) [TV film]

Zklamání

Minuta ticha
Film mě bohužel zklamal...   Příběh je od začátku   hodně předvídatelný dle   mého názoru... Konec mě   zklamal úplně, je trochu bez   více >

Autor: Edith13 | Hodnocení: 5 / 10

Plácek 2 (2005) [Video]

Plácek 2
Neuvěřitelně ubohé. Něco   takového je možné stvořit   pouze za velkou louží nebo v   u sousedů. Nevím proč tu   musí být povinný počet   slov více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Válka o planetu opic (2017)

Válka o planetu opic
Jednoznačně nejhorší   serie, která velmi trapně a   nepovedeně kopíruje serii   původní s tím rozdílem,   že zde autoři vše   prošpikované více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Valerian a město tisíce planet (...

Valerian a město tisíce planet
Na Alfě je život ještě v   pořádku…
...nebo je to   možná tím, že prapůvodní   komiks je už nějaký ten   pátek starý. Takže něco   politické více >

Autor: Frolíček

Fort Apache (1948)

Fort Apache
Téma mimo mě, ať už se   jedná o western nebo o   vojenské záležitosti.   Dokážu ocenit zpracování,   zvláště zpracování   vojenského útoku na více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.474/0.433