reklama
 
ohodnotit

Hněv

Žánr:
Rok:
1977
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1978

Celkové hodnocení filmu Hněv

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.2.2012
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.2.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2010
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9708minih9708Jméno kódu Rubín (1996) 
n
minih15267minih15267Pád říše římské (1964) 
The Fall of the Roman Empire n
minih44131minih44131Ahoj v Americe (1996) [TV film] 
Und tschüss! In Amerika n
minih45453minih45453Zpráva o stavu civilizace (1981) 
Zpráva o stavu civilizace n
minih45763minih45763Divlje senke (1967) 
Divlje senke n
minih21738minih21738Upír z Feratu (1981) 
Upír z Feratu n
minih4260minih4260Bláznivá mise 4: Nikdo neumírá dvakrát (1986) 
Zui jia pai dang 4: Qian li jiu chai po n
minih6556minih6556Dobrodružství malé pandy (1995) 
The Amazing Panda Adventures n
minih4022minih4022Bílá tvář na Divokém západě (1952) 
n
minih63292minih63292Černá ovce (1978) [TV inscenace] 
Černá ovce n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
2   - curil
4   - jarda53
3   - hvezdyn
10 - dederon
6   - rosta12
6   - Pavelpi
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632987
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138099

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.583/0.499