reklama
 
ohodnotit

Hněv

Žánr:
Rok:
1977
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1978

Celkové hodnocení filmu Hněv

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.2.2012
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.2.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2010
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47144minih47144Králova přízeň (2008) 
The Other Boleyn Girl n
minih7223minih7223Džusový román (1984) 
n
minih86163minih86163Světová válka Z (2013) 
World War Z n
minih5524minih5524Černý déšť (1989) 
Black Rain n
minih65076minih65076Strom pohádek: O bílé laňce (1987) [TV inscenace] 
Strom pohádek: O bílé laňce n
minih9998minih9998Karlovarští poníci (1971) 
n
minih58184minih58184Horší než smrt (2010) 
Death at a Funeral n
minih131837minih131837Panenka z pekla (2014) [TV film] 
Finders Keepers n
minih138770minih138770Mistress America (2015) 
Mistress America n
minih16424minih16424Porky (1982) 
Porky´s n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
2   - curil
4   - jarda53
3   - hvezdyn
10 - dederon
6   - rosta12
6   - Pavelpi

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:00

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejvýznamnější operace 2. svět...

15:05 - 16:05

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

15:00 - 15:55

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 16:35

49 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146722
Osobností: 622375
Fotografií: 554794
Plakátů: 263354
Obsahů a biografií: 134572

Poslední komentáře

To (2017)

10/10

To
je jasná volba. Absolutní   pecka které nelze nic   vytknout. Případné odchylky   od knihy neřeším a kašlu   na ně (mám ji přečtenou   zatím více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 10 / 10

Geostorm: Globální nebezpečí (20...

Zábava - nic víc, nic míň

Geostorm: Globální nebezpečí
Komu se líbil "Armageddon"   měl by dát šanci i   "Geostormu", oprostit se od   myšlenky, že jde o vědecké   pojednání o možnostech   zániku více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 7 / 10

Osamělý jezdec (2013)

Osamělý jezdec
Hnusnější představitelka   hlavní ženské postavy už k   mání nebyla? Pořád mi   připomínala žábu. Další   věc, co mi vadila bylo   přerušování více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Happy Feet (2006)

Happy Feet
Tak tohle je tak gigantická   debilita, že bych to už v   životě nezapnul ani v   televizi. Chápu, že jde o   ekologický film, ale je to   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.589/0.556