Hledání tajemství zeleného mýdla (2009)

Obrázek není k dispozici.
    Žánr: dokument
    Země: Česká republika
    Délka: 30 min.
Čtyřlístek – legenda českého komiksu, kterou tvoří známá čtveřice Pinďa, Bobík, Myšpulín a Fifinka – letos oslaví svou čtyřicítku. Hlavním tématem stylizovaného hravého dokumentu Jitky Rudolfové je zejména připomenutí tohoto jedinečného fenoménu a hledání odpovědi na otázku: Proč už Čtyřlístek není tím, čím býval?
Čtyřlístek – to je dnes jedna z legend českého komiksu! Svérázná čtveřice Pinďa, Bobík, Myšpulín a Fifinka letos oslaví svou čtyřicítku....
Čtyřlístek – to je dnes jedna z legend českého komiksu! Svérázná čtveřice Pinďa, Bobík, Myšpulín a Fifinka letos oslaví svou čtyřicítku. Hlavním tématem stylizovaného hravého dokumentárního filmu režisérky Jitky Rudolfové, který vznikl jako mimořádné cvičení na FAMU, je zejména připomenutí tohoto jedinečného fenoménu a to právě zejména z pohledu režisérčiny generace. Zároveň však také nabízí hledání odpovědi na otázku „Proč už Čtyřlístek není tím, čím býval?“, respektive „ím je vlastně dnes?“... Film se skládá z několika samostatných, s tématem souvisejících linií, které se volně proplétají, a jež vtipně glosuje Petr Marek.
katalog 1. Festivalu nad řekou

režie:
Jitka Rudolfová
 
 
hraje:
Petr Marek
 
 
námět:
Jitka Rudolfová
 
 
scénář:
Jitka Rudolfová
 
 
kamera:
Jitka Rudolfová
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.