reklama
 
ohodnotit

Hledá se láska

Love at Large

Další název:
Láska ve velkém
Rok:
1990
Délka:
97 minut
„O dvou detektivech a omylu, který je přivede na stopu tajemství muže žijícího dvojím životem.“

Celkové hodnocení filmu Hledá se láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2016
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.10.2014
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2009
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2016
nenebobo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54413minih54413Když Zachariáš Beaver přijel do města (2003) 
When Zachary Beaver Came to Town n
minih14997minih14997Operace mé dcery (1986) 
n
minih5628minih5628Čínský měsíc (1994) 
China Moon n
minih44740minih44740Hurvínkova kouzelná flétna (2005) 
Hurvínkova kouzelná flétna n
minih55056minih55056Ve dvou se to lépe táhne (1968) [TV pořad] 
Ve dvou se to lépe táhne n
minih12687minih12687Mlýnek na maso (1993) 
The Killing Box n
minih72596minih72596Safari (2009) 
Safari n
minih30412minih30412Cromwell (1970) 
Cromwell n
minih3526minih3526Bambi (1942) 
n
minih34854minih34854Kyvadlo, jáma a naděje (1983) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 %
8   - curil
6   - satyr
6   - stanko
8   - tomas.sulc
9   - oulisna
7   - rockwoman
7   - rosta12
9   - miroslav22
10 - Gremmie
7   - renya007
5   - Chroust-Sp
7   - nenebobo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149666
Osobností: 631652
Fotografií: 571602
Plakátů: 271296
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Strach (1993)

Strach
Je zajímavé, jak si filmaři   celého světa myslí, že   láska spočívá v   pobíhání mladých lidí po   přírodě. Zde ale jde   hlavně o něco jiného více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Na samotě u lesa (1976)

Na samotě u lesa
Tohle je prostě klasika. Kdo   by nechtěl prostou chaloupku   u lesa a zemitého dědu   Komárka? Nestárnoucí   hlášky.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Smrtelné historky (2016)

Smrtelné historky
Zde to s hodnocením je   ošidné, zajímavý   animovaný / povídkový film,   má tři příběhy a jeden   malej rozdělenej do tří   episodek. Te malej více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zlatí úhoři (1979)

Poetický film

Zlatí úhoři
Dá se říct, že je to film   který je svým vyzněním až   poetický, přestože se   odehrává v nejtěžší   době naší vlasti v období   německé více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.334/0.293