reklama
 
ohodnotit

Hlasy umlčených [TV minisérie]

Deti iz bezdny

Další název:
Broken Silence; Дети из бездны
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
300 minut

Celkové hodnocení filmu Hlasy umlčených

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.2.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2008
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.11.2006
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2010
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2015
Clamera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.9.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22529minih22529Vinnetou (1963) 
Winnetou I n
minih42382minih42382Potomci lidí (2006) 
Children of Men n
minih47096minih47096Silvestrovské kousky Františka Housky (1971) [TV film] 
n
minih41823minih41823Strom pohádek: Dobro a zlo (1989) [TV inscenace] 
Strom pohádek: Dobro a zlo n
minih47844minih47844Kriminálka Anděl (2008) [TV seriál] 
Kriminálka Anděl n
minih3225minih3225D'Artagnanovy lásky (1977) [TV minisérie] 
D'Artagnan amoureux n
minih46423minih46423Probuď se, špione (1982) 
Espion, léve-toi n
minih70668minih70668Kočovník (1997) 
Traveller n
minih4159minih4159Bitva o koleje (1945) 
La bataille du rail n
minih41488minih41488Omen (2003/1) 
Sung horn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 % (7)
9   - satyr
8   - Andrejevna
9   - xebece
2   - miroslav22
7   - rosta12
10 - mary.charl
10 - Clamera
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273105
Obsahů a biografií: 138458

Poslední komentáře

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dámský klub (2018)

phs

Dámský klub
divat se na fakt starce s   protezama, jak se libaji se mi   moc nelibilo, ale krome   tohohle jsem se moc hezky   pobavila :-)

Autor: phs | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.182/0.143