reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hitlerova válka díl 1. 1940-1943

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2008
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
Jiika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.11.2007
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2008
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33397minih33397Inkognito (2003) 
Masked & Anonymous n
minih32054minih32054Björk - Volumen (1999) 
Björk - Volumen n
minih48488minih48488Báječný svět shopaholiků (2009) 
Confessions of a Shopaholic n
minih25966minih25966Stopy na Sitne (1968) 
n
minih10963minih10963Kšefty s tátou (1994) 
Getting Even with Dad n
minih65182minih65182Poselství Jana Palacha (2008) [DIGIBETA] 
n
minih23365minih23365O lvu a paní mydlářce (1979) 
Lev a mydlářka n
minih37061minih37061Ruy Blas (1948) 
Ruy Blas n
minih42150minih42150Barbie - Mořská víla (2006) [Video] 
Barbie: Mermaidia n
minih9351minih9351Dech života (1987) 
The Living Daylights n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 %
8   - cicis
8   - davidek
7   - R.RICKIE
8   - lejtenant
6   - Jiika
7   - Rendys
9   - jambroz58
8   - kieferr
7   - vl.ce
8   - arysto
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545658
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133606

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.497/0.45