reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hitlerova válka 2. 1943-1945

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2008
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
Jiika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.11.2007
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2008
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24886minih24886Propadlí lásce (1997) 
Addicted to Love n
minih32027minih32027Sultans of Swing (1999) [TV koncert] 
The Very Best Of Dire Straits n
minih44922minih44922Metallica - The Videos (2006) [DVD] 
Metallica The Videos 1984-2004 n
minih37117minih37117Dinotopie (2002) [TV minisérie] 
Dinotopia n
minih45483minih45483Night of the Demons (1988) 
Night of the Demons n
minih10655minih10655Kozoroh jedna (1978) 
Capricorn One n
minih6199minih6199Děvče za výkladem (1937) 
Děvče za výkladem n
minih38729minih38729Piráti 21.století (2001) 
The Sea Wolf n
minih64091minih64091Velký král (1942) 
Der große König n
minih22165minih22165Ve stínu gangu (1992) 
Beyond the Law n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 % (10)
8   - cicis
8   - davidek
7   - R.RICKIE
8   - lejtenant
6   - Jiika
7   - Rendys
9   - jambroz58
8   - kieferr
7   - vl.ce
8   - arysto

TV Program

ČT1 - Dirigent

10:30 - 10:55

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Belgie

10:00 - 11:00

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

46 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

11 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151240
Osobností: 635286
Fotografií: 575812
Plakátů: 273902
Obsahů a biografií: 139055

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.162/0.124