reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hitler - Bilancování: V soukromí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2008
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.11.2006
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.1.2010
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.12.2007
77car
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.12.2007
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43417minih43417Zkřížené meče (1997) [TV inscenace] 
Zkřížené meče n
minih43101minih43101Resident Evil: Zánik (2007) 
Resident Evil: Extinction n
minih4218minih4218Blázen z laboratoře č.4 (1967) 
Le Fou Du Labo 4 n
minih44620minih44620Být mladý (2003) 
Progulka n
minih10486minih10486Koně se také střílejí (1969) 
They Shoot Horses, Don't They? n
minih41281minih41281Sara (1997) 
n
minih8439minih8439Hombre (1967) 
Hombre n
minih66996minih66996Občan se bouří (1974) 
Il cittadino si ribella n
minih87177minih87177Cifra nyomoruság / Uri világ (1938) 
Cifra nyomoruság n
minih71423minih71423Expres na západ (2011) [TV film] 
The Sunset Limited n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
8   - cicis
9   - xebece
1   - kejtl
2   - kieferr
10 - 77car
8   - jeremyroe
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141614
Osobností: 606607
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.232/0.213