reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Historie rock´n´rollu 1 Exploze rock´n´rollu

History of Rock'a'roll - Part 1

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Historie rock´n´rollu 1 Exploze rock´n´rollu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2010
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12293minih12293Měsíc nad Paradorem (1988) 
Moon Over Parador n
minih133615minih133615Jak to říct dětem? (2014) 
n
minih103638minih103638JOBS (2013) 
JOBS n
minih41923minih41923Cry Wolf (2005) 
Cry Wolf n
minih15089minih15089Osmnáctiletá (1939) 
n
minih4560minih4560Bráním svou lásku (1957) 
Difendo il mio amore n
minih61228minih61228Dítě z Manhattanu (1982) 
Manhattan Baby n
minih43748minih43748Králové ro(c)ku (2006) 
Tenacious D in the Pick of Destiny n
minih5742minih5742Ďábel v těle (1946) 
Le diable au corps n
minih102085minih10208521 způsobů jak zničit manželství (2013) 
21 tapaa pilata avioliitto n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
10 - Erkul
10 - curil
8   - satyr
9   - tomkal
6   - Alfonc
3   - pet007

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605788
Fotografií: 526198
Plakátů: 253741
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.758/0.731