reklama
 
ohodnotit

Hirošima, má láska

Hiroshima mon amour

Další název:
Hirošima, moja láska
Žánr:
Země:
Rok:
1958
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Hirošima, má láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.4.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.4.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.4.2008
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.2.2007
Majdulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2010
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2006
Aguirre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30149minih30149Zulu (1964) 
Zulu n
minih40372minih40372Výzva (2004) 
Kampfansage 3 - Der letzte Schüller n
minih84572minih84572Vlastní zbraň podmínkou (2012) 
Safety Not Guaranteed n
minih71604minih71604Vosí hnízdo (1976) 
Le guêpier n
minih135263minih135263Poslední hlídka (2014) 
The Last Patrol n
minih42108minih42108Genij vlasti (1998) [TV inscenace] 
Genij vlasti n
minih27324minih27324Černí muži umějí skákat (1996) 
Sunset Park n
minih4259minih4259Bláznivá mise 3 (1984) 
Zui jia pai dang 3: Nv huang mi ling n
minih75859minih75859Porco Rosso (1992) 
Kurenai no buta n
minih14376minih14376Noc oranžových ohňů (1974) 
Noc oranžových ohňů n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.7 %
5   - curil
8   - Erkul
7   - jarda53
8   - clara.bow
7   - Justik66
3   - Mlapiska
8   - Faye
9   - melakara
6   - fred.appl
5   - fingon
9   - Darkman7
8   - Majdulka
8   - Angelo.Fer
8   - Aguirre

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Afriky: Od oceánu k moř...

17:35 - 17:55

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

4 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621359
Fotografií: 550602
Plakátů: 262215
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.605/0.567