ohodnotit

Herkules a Xena: Bitva o Olymp [Video]

Hercules and Xena - The Animated Movie: The Battle for Mount Olympus

Rok:
1998
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Herkules a Xena: Bitva o Olymp

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2016
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2016
miki277
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
palmicka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007
Mikis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21174minih21174Tombstone (1993) 
Tombstone n
minih58431minih58431Rodinný přítel (2005) 
L'amico di famiglia n
minih49989minih49989Pryč od minulosti (1947) 
Out of the Past n
minih48567minih48567Panenská královna (2005) [TV minisérie] 
The Virgin Queen n
minih80361minih803612 dny v New Yorku (2012) 
2 Days in New York n
minih5950minih5950Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 
Dědictví aneb Kurvahošigutntág n
minih35854minih35854Bráškové (1991) [TV inscenace] 
Bráškové n
minih62361minih62361Dvakrát za život (2006) 
Désaccord parfait n
minih2728minih2728Akumulátor I. (1994) 
n
minih16905minih16905Pražákům, těm je hej! (1991) 
n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Xena (1995) [TV seriál]

 Xena (1995) [TV seriál]
Xena n
Xena: Warrior Princess
Žánr: dobrodružný / akční / fantasy
Země: Spojené státy americké / Nový Zéland
Režie: Robert G. Tapert, Rick Jacobson, Josh Becker

(spin-off)

Hodnocení filmu

64.5 % (11)
7   - satyr
2   - R.RICKIE
6   - Kycky
4   - MaKy92z
5   - MysteryIll
10 - Anonnim
9   - miki277
6   - palmicka22
8   - falco99
7   - Merry
7   - Mikis
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.503/0.459