reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Herkules a královna Amazonek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.6.2007
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.8.2009
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
e.hawe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4902minih4902Caddyshack 2 (1988) 
Caddyshack II n
minih38666minih38666Holky to chtěj taky 2 (2003) 
Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe n
minih31631minih31631Kamarád veselého čertíka (1986) 
Przyjaciel weselogo diabla n
minih52015minih52015Vánoční příběh (2002) [TV film] 
It's a Very Merry Muppet Christmas Movie n
minih38883minih38883Tichá pláž (2003) 
Lost things n
minih27944minih27944Beowulf (1999) 
Beowulf n
minih20638minih20638Tarzan na Manhattanu (1989) [TV film] 
Tarzan in Manhattan n
minih36986minih36986Julius Caesar (1950) 
Julius Caesar n
minih59696minih59696Sinajský poloostrov (2008) 
n
minih29956minih29956Céline (1992) 
Céline n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
7   - MaKy92z
4   - Strength
6   - Indiana.Jo
10 - Hannah98
4   - falco99
7   - e.hawe

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

52 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141397
Osobností: 605755
Fotografií: 526196
Plakátů: 253734
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.434/0.412