reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Herci

Les acteurs

Další název:
Actors
Žánr:
Země:
Rok:
2000
Délka:
103 minut
„Absurdní komedie o náhodných setkáních největších francouzských hvězd“

Celkové hodnocení filmu Herci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2008
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2014
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2008
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.2.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.8.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2008
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2008
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2011
Tommy.Vanek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.3.2014
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2015
radlena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18428minih18428Samotář (1987) 
Le solitaire n
minih19067minih19067Slunce, seno a pár facek (1989) 
Slunce, seno a pár facek n
minih131423minih131423Brána smrti (2014) [TV pořad] 
Brána smrti n
minih46124minih46124Zahulíme, uvidíme 2 (2008) 
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay n
minih39427minih39427Moje krásná čarodějka (2005) 
Bewitched n
minih19213minih19213Smrtící epidemie (1995) 
Outbreak n
minih23469minih23469Záhadné zmizení (1993) 
The Vanishing n
minih2720minih2720Akta X 4: Kolonie (1998) [Video] 
The X Files : File 4 - Colony n
minih44032minih44032Dalkomhan insaeng (2005) 
Dalkomhan insaeng n
minih58314minih58314Bakaláři (1972) [TV cyklus] 
Bakaláři n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.8 %
4   - Chrustyn
6   - cerfik
9   - davidek
10 - olgab
8   - oulisna
9   - phorsky1
7   - jakuza29
8   - DIAWARA
6   - Tommy.Vane
4   - Roober
8   - radlena
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141728
Osobností: 607017
Fotografií: 527233
Plakátů: 254135
Obsahů a biografií: 130416

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.2/0.175