reklama
 
ohodnotit

Herbie jede rallye

Herbie goes to Monte Carlo

Rok:
1977
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Herbie jede rallye

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2008
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2014
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2015
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.8.2008
FazMa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.7.2015
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10957minih10957Křižovatka smrti (1995) 
The Crossing Guard n
minih32879minih32879Vůně vanilky (2001) [TV film] 
n
minih58818minih58818Riskuj všechno! (1951) 
Go for Broke! n
minih105459minih105459Interstellar (2014) [2k digital] 
Interstellar n
minih44973minih44973Jak na ryby... (2002) [TV seriál] 
n
minih64111minih64111To nejdůležitější (2009) 
The Be All and End All n
minih76165minih76165Cesta samuraje (2010) 
The Warrior's Way n
minih32064minih32064Super finta (2001) 
Double Take n
minih26535minih26535Zamilovaný Shakespeare (1998) 
Shakespeare in Love n
minih56565minih56565Red Line (1995) 
Red Line n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 % (12)
3   - curil
7   - pataamat
7   - satyr
5   - dandysek
9   - miroslav22
5   - rosta12
8   - MILAN19611
10 - POČÍTAČ
6   - Ondra44
6   - Kloby
10 - FazMa
7   - west2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.311/0.274