ohodnotit

Henry a June

Henry & June

Rok:
1990
Délka:
136 minut
„Milostné mnohoúhelníky Henryho Millera. Americký životopisný film.“

Celkové hodnocení filmu Henry a June

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2016
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2012
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.11.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2008
eduardf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2013
BobSilas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2012
ElFal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10489minih10489Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky (1967) 
Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky n
minih24696minih24696Stíhán a podezřelý (1978) 
n
minih46810minih46810Jiný den (2001) [TV film] 
Another Day n
minih7150minih7150Dvě věci pro život (1972) 
n
minih29228minih29228Neviditelný útočník (1997) 
Black Thunder n
minih112539minih112539Hříšná cesta do ráje (2013) 
Paradise n
minih23407minih23407Zabiják (1993) 
Point of No Return / Assassin n
minih37245minih37245Den cvoka (2002) 
Dzień świra n
minih46928minih46928Vexille 2077 (2007) 
Vexille n
minih47611minih47611Sedmé nebe (2008) 
Wolke Neun n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.1 % (11)
9   - curil
7   - pataamat
5   - RM
8   - Faye
7   - Kycky
6   - kudrna6
5   - Strength
8   - volam
6   - eduardf
9   - BobSilas
6   - ElFal
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279725
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zločin v penzionu (2019) [TV epi...

Zločin v penzionu
Tomáš Topinka není vůbec   nadšený, když se mu do bytu   nastěhuje na pár měsíců   matka, ale pomůže jí   vypátrat, co se stalo, že ji   shořel více >

Autor: jarda53

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.384/0.342