ohodnotit

Hellboy

Další název:
Hellboy: Rise of the Blood Queen
Rok:
2019
Délka:
121 minut
Premiéra v ČR:
11.4.2019

Komentáře k filmu Hellboy

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 8
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.9.2019
Další pokus o restart   komiksového filmu, další   šance na pořádné akční a   temné rošambo, ale protože   je zvyk železná košile,   dopadlo to stejně, jako u   předešlých pokusů o   restart obdobných   komiksových filmů. Tedy   bohužel, další zklamání.   A přitom snímek ohromný   potenciál má, jenomže když   je divák zvyklý na   předešlé dva snímky,   které vytvořil Guillerma del   Toro, a jsou na ně upnutí,   každá další šance je   prostě marná. Změnil se   nejen vzhled Hellboye, což je   vůči jinému představiteli   pochopitelné, ale i celý   náboj dané koncepce.   Příběh je rychlejší,   drsnější, temnější, v   akci výraznější a vůbec   celkově daleko   hororovější. Takže   žádná popcornová zábava   jako posledně. I když   Hellboy samozřejmě klasicky   hláškuje co se dá.   Sarkastický humor tím   udržuje rovnováhu mezi   napětím a děsivými   momenty. CGI efekty jsou   takové jaké jsou. Nic moc,   ale stačí. Diskutabilní je   i scénář, který může na   mnohých místech vyznívat   dosti složitě a někdy i   poměrně neokázale. Holt to   už není taková legrační   zábava, jak byla   očekávána. David Harbour v   roli Hellboye je ohromným   překvapením. Konzervativní   divák, jak už je výše   zmíněno, je zvyklý na Rona   Perlmana a pro mnohé přes to   vlak prostě nejede. Přitom   David pojal svou roli dobře a   zcela charismaticky. Neil   Marshall vs. Guillerma del   Toro. Režiséři ve své   tvorbě naprosto   neporovnatelní, což se   ukázalo i na komiksové   postavě Hellboye. Každý má   své pro i proti a tak to   vlastně má i být.   Marshallův Hellboy měl v   amerických kinech označení   R, což už mluví samo o   sobě. Kdo chce pouze zábavu,   sáhne po filmech od Tora. Kdo   chce drsnější verzi, sáhne   po tomto filmu.
VykoukalL
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2019
Trochu jiný Hellboy
Tohle podání Hellboye se mi   líbilo. Humor, postavy jsou   OK, triky taky dobrý. Na můj   vkus až příliš mnoho   vnitřností. Což podle mě   nebylo úplně nutné.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.9.2019
HELLBOY je zpět a co nám to   přineslo, pokud Wikipedie   nelže a film stál 50 mega v   dolcích, tak smekám vypadá   tak na 150 mega. Výprava,   masky, příšery, GORE,   hlášky, triky, vtípky to   vše funguje, ale celej film   je takovej ušitej horkou   jehlou. Je tam takový to   skákání tam sem a zpátky a   nic z toho. Hellboy jde s tou   holkou a tím ťamanem   zlikvidovat mocnou   čarodějku, ale nemají   žádné posily ani vybavení.   náboje, zbraně?? Tohle   prostě vadí a je tam vícero   takovejch momentů. Škoda,   že když už comics movie   dostane přístupnost R a   krví se nešetří není to   lepší jízda - 60%!
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.7.2019
Oproti dvojce propad   dolů,chybí hlavně R.Perlman   a jeho hlášky,efekty docela   povedený,nej z filmu   vzkříšení M.Jovovich jako   čarodejnice a otevření   pekla a nástup příšer z   pekla ,sice jen na chvíli ale   působivé,některé scény   lepší některé slabší.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2019
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   ║Tržby Celosvetovo ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Od Neila Marshalla som moc   toho nečakal, maximálne   servátku, miš-maš bordel.   Nakoniec ma prekvapil, aj keď   brutálne krvavým scénam sa   nevyhol, ponúkol v rámci   svojej tvorby nadmieru   konzumný R-kový film.   Herecky fajn, hlody, frky   občas pobavili, prehľadná v   celku úderná akcia, triky   až tak zbytočne netrčia,   ten diviak ako ninja   korytnačiek je tam troška   fopa ale dobre, udrží sa to   v dobrých priemerných   vodách. Prvý krát tu máme   film od Marshalla bez   väčšej citovej újmy.   /videl v kine: 60%/
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.7.2019
Zapomeňte na předchozí dva   "ďábelské" filmy.   Tady to vzal do ruky,   respektive kamery   nemainstream, který se i víc   drží komiksu. A to mi moc   nevonělo. Připadalo mi to   jako stylizovaná videohra,   často ve tmě, příběh nic   objeveného a pod maskou   "červeňáka" mohl   být kdokoli. Slušné hlody ,   sarkasmus jen sršel, Mila   neměla podprsenku a ani prsa.   Co mě ale dorazilo, tak   český dabing. Protože na   začátku proběhne pár   telefonních hovorů s   "tatínkem" a toho   namluvil Pavel Rímský, tak   jsem se prvních deset minut   filmu domnívala, že   původní Hellboy (Ron   Perlman) má synka a přes   telefon mladýho usměrňuje.   Tak to opravdu nebyla   šťastná volba, když první   dva díly Perlmanova Hellboye   nadaboval právě Pavel   Rímský.
Svarcneger
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2019
Propadák...
Veliké zklamání... Nic   noveho. Rekl bych az lehce   beckovy film. Nuda, opet fura   kecu mimo dej. Skoda.
xyp
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.4.2019
Hrůza
tak tento film mě naprosto   zklamal. Úplná katastrofa.   Už po 10 minutách, jsem   chtěl z kina odejít. Od   herců až po kameru, scény,   úplná katastrofa. S   předchozími díly, to nemá   nic společného. Naprosto   děsný herecký výkon.   Přišlo mi to jak laciný   hororový seriál.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih75560minih75560Oko za oko (2008) 
Noon-e-neun noon I-e-neun i n
minih52663minih52663Setkání v Praze (2006) 
Prague n
minih31259minih31259Černý den v Black Rock (1954) 
Bad Day at Black Rock n
minih104223minih104223U Konce světa (2013) [2k digital] 
The World's End n
minih20204minih20204Šílený Max 3 (1985) 
Mad Max Beyond Thunderdome n
minih79884minih79884Expresní zásilka (2012) 
Premium Rush n
minih25319minih25319Příběh vzducholodi Hindenburg (1975) 
The Hindenburg n
minih48221minih48221Skrblík (2006) 
La Maison du bonheur n
minih40114minih40114Opičí agent (2003) 
Funky Monkey n
minih116724minih116724Gangster Ka (2015) 
Gangster Ka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 % (45)
5   - Frolíček
6   - FLA
8   - martin.stu
6   - PORTER
6   - T2
6   - vojtam
8   - rimeon
7   - AGAMEMNON
6   - MildaX
5   - Zimmy871
5   - stanko
6   - Kycky
10 - tomas.sulc
9   - starpep
6   - ExpertRapt
2   - gorous
9   - pepatulen
8   - dep
9   - Lilisek
5   - radek840

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:55 - 01:30

3 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Touha po svobodě

00:10 - 01:40

48 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

00:55 - 01:50

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:50

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157510
Osobností: 647939
Fotografií: 603772
Plakátů: 288330
Obsahů a biografií: 144473

Poslední komentáře

Rambo: Poslední krev (2019)

Rambo!

Rambo: Poslední krev
Tak dal bych klidně 10   hvězdiček nebýt zbytečně   roztahaný úvodní hodinky.   Jak jsem se již zmínil v   první části mohli ubrat na   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Stříbrný a Ryšavec (1998) [TV fi...

Stříbrný a Ryšavec
Kratší filmík tvářící   se jako pohádka. Nebýt   bytosti na stromě, snad by   ani o nic nadpřirozeného   nešlo. Jak to má v pohádce   být. Není to nic moc, ale na   zabití času před obědem to   jde.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Mykolko - hop! (1984) [TV inscen...

Mykolko - hop!
No bóóže, je to pro děti.   Ano, blbina, ale myslím, že   se to mohlo těm nejmenším   špuntům líbit. Mi tedy moc   ne, ale co já mám do toho   kecat, že…

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V zajetí sněhu (2017)

V zajetí sněhu
Příběhů o záchraně   života buď vlastního či   jiných lidí na základě   skutečných událostí se   poslední dobou roztrhl pytel.   A vlastně je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Na špatné straně (2018)

Dragged Across Concrete

Na špatné straně
Zahler nám zde předložil   syrovou a drsnou realitu   krimi, proloženou velkou   spoustou dialogů, a NE happy   závěrem. Oceňuji výborný   více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.157/0.121