Duben
ohodnotit

Hellboy II: Zlatá armáda

Hellboy II: The Golden Army

Další název:
Hellboy 2 / Hellboy 2 - Die goldene Armee
Rok:
2008
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
4.9.2008
„Zachránit svět je pekelná dřina.“

Komentáře k filmu Hellboy II: Zlatá armáda

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Dobře udělané sci fi jak   práce herců tak režie  
je skvělá je   to senzace skvělé efekty   jsou zárukou kvality
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2010
G. del Toro ještě mnohem   více rozvinul svoji fantazii   a ta ohromná škála všech   roztodivných potvůrek,   které nám předvádí to je   docela obdivuhodné.   Například ty nenasytné   zubničky, které na první   pohled vůbec nevypadají   nebezpečné, ale zdání   klame. Takže si určitě   neřekneme "jsou malé,   ale roztomilé." Hellboy   to taky nemá zrovna moc   jednoduché. Doma mu to zrovna   neklape, musí poslouchat   ambiciozního německého   agenta Johanna Krausse a   ještě zachraňovat svět. To   je na jednoho ďáblíka   přece jen trochu moc, ale on   to bere s vtipem a bravurou   sobě vlastní a na druhou   stranu, není na to tak   úplně sám.
Nenkyta
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Hellboy:zlatá armáda je   skvělé pokračování   jedničky. Nadšená jsem byla   z krásně vykreslených   zrůdiček. O humor nás Del   Toro také nepřipravil.
Thomax
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.8.2008
Hellboy is back - a to ve   velkém stylu. Kombinace   čerta a člověka s velkou   prackou, skvělými hláškami   a zálibou v doutnících   rozhodně pobaví. Začátek   je hodně podobný prvnímu   dílu. Frajer si to   napochoduje do aukční síně   ve které hledá cosi co mu   patří, všichni pojdou a   Hellboy se svým týmem to   jede vyřešit. Tím podobnost   s předešlým filmem končí.   Druhý díl je více akční,   je tu více hlášek, nových   prapodivných kolegů -   nevíce mě pobavila   éterická bytost žijící v   mechanickém těle se   skleněnou koulí místo   hlavy. Film má spád a   necelé dvě hodiny u něho   opravdu utečou. Nejsou tu   hluchá místa a zbytečné   sáhodlouhé proslovy, takže   se divák nenudí. Komu se   líbil první díl, bude se   bavit i u toho druhého. Komu   se první díl nelíbil, má   prostě smolíka.
Hellboy rules.
Soused89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2008
Po dlouhé době jsem vyrazil   do kina na čerstvou novinku a   jsem vrcholně spokojen.   Nádherná režie Guillerma   Del Tora (musím konečně   vidět Pánův labyrint podle   trailerů vypadá též   skvěle) , špičkové efekty   a masky, přece jen trošku   hollywoodsky nestandardní   příběh a jako vrchol onen   červený sympaťák s   drtící pravačkou a ostře   sarkastickým humorem. O mnoho   víc vám ryze komerční   kinematografie nabídnout   nemůže. Dávám za deset a   vřele doporučuji.
Dobrutka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2009
JOHANN KRAUSS VŠE ZACHRÁNIL!!!
Film celkově byla ošklivá,   až na momenty, kdy se na   scéna objevovala Dr.Krauss.   Scény s ním byly jak scéna   z má vysněná film! A das   krásná přízvuk jeho mluvy!   On být má das hrdina!
Rammstein4ever
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2014
Bonba
Hellboy 2 je stejne dobrej   jako 1,ale prvni dil mi   pripada o malinko   lepsi.Nejlepsi cas je 70:20   kdyz Hellboy a modrej si   zpivaj,to primo miluju.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Ano, zachránit svět je   pekelná dřina a tak je k   tomu potřeba něco víc.   Hellboy v podání Rona   Perlmana po druhé a opět v   plné parádě. Děj hodně   poskočil kupředu a tak se   již nejedná o ryzí   komiksový příběh s   Hellboyem v centru dění, ale   je zde přidáno Ú.P.V.O.   což znamená Úřad   paranormálního výzkumu a   obrany, ke kterému určitý   čas Hellboy patřil. A   právě z tohoto času   příběh je. Ron Perlman   opět předvedl svoji hereckou   výjimečnost a Guillermo del   Toro svůj režisérský um.   Snímek se stále drží   zábavnosti komiksového   nadhledu a komiksové   předlohy jako takové s danou   atmosférou. Vizuální efekty   vypadají jak vypadají a   nedá se říci, že by byly   nějak přehnané. O proti   předchozímu snímku je tento   přeci jen krapet jiný a   více se s ním ztotožní   spíše komiksoví čtenáři   znající i komiks Ú.P.V.O,   neboť je k němu daleko   bližší. Opět však platí,   že za zhlédnutí stojí a   pro komiksové fandy se jedná   doslova o povinnost.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Pokračování příběhu o   červeném rohatém ale přece   jen správné chlapíkovi bylo   opět skvělě   zrealizované.
Přibylo   pár nových postav a víc se   také projevovala Selma Blair,   což také filmu přidalo.
Ovšem nejvíc jsem byl   nadšený z postavy, která   představovala Smrt - ta byla   parádně udělaná.
Lienocka22
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2008
lepsi ako jednotka
Druha cast ma milo prekvapila   a jednoznacne odporucam ;o)   Vyborne obsadenie, vtipne   hlasky a velmi dobre   spracovane kostymy,masky +   scenar ... to je jednoducho   dobrodruzno-akcne-sci-fi ako   ma byt ;)
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Opět podařená dvojka.Ve   filmu je víc   akce,příšer,skvělých   efektů,triků a nechybí ani   vtipný hlášky.Komiks na   jedničku.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.12.2008
Hellboy je opět zpět a   trousí legrační hlášky   jako dříve.Guillermo del   Toro vytvořil krásný,   fantasticky pohádkový   vizuál celého snímku.Nová   tvář Johan   "Zkouřenec" Krauss   je bezva postavička a za   původní trojicí   nezaostává.
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Fakt mazácký pokračování   už tak mazáckýho   komiksovýho nářezu s   geniálnim výkonem Rona   Perlmana coby Hellboye. V   tomhle pokračování musí   zastavit maníka, kterej chce   vzkříšit spící Zlatou   armádu a neváhá se k tomu   dostat i přes likvidaci   svých   příbuzných...zjednodušeně   řečeno. V druhym filmu o   Hellboyovi dostávají daleko   víc prostoru i další   postavy, které známe z   prvního dílu. A pořád i   tady je kurevsky na co se   těšit. Fakt pecka! Dle mýho   lepší jak Temný rytíř, i   když výkon Heathe Ledgera v   roli Jokera je tam skoro hoden   Oscara. :-)
pigal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Komiksova bomba
Jeden z najlepsich komiksovych   filmov,ktore som   videl.Fantasticky   pribeh,dospely humor,perfektna   rezia a strih,efekty,priam   dokonale sklbenie sveta   fantasy,techniky a modernej   doby.Tento film nema chybu a   pre mna osobne je to jeden z   najlepsich filmov roku   2008.Jednoznacne doporucujem!
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2008
dobre pokracovani komiksoveho   hrdiny, ktery nam prisel   pomoci z pekla. Nejlepsi byl   boj na konci, u nehoz si mily   Hellboy delal srandu ze sveho   protivnika. Dobre vymyslene   prostredi pro boj. Sice uz   neni tak akcni, neni stale v   boji, ale ukaze se i jejich   chtic vztahu a toho.. nekoho   mit
Clockwork
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2008
Del Toro je buh ten at natoci   co natoci tak vse je   koukatelne a zabavne. V   hellboyovi 2 sem mel malinko   obavy jak to dopadne,ale musim   rict ze spoko... Klidne bych   si nechal rict i s tretim   pokracovanim,protoze je mi po   tomhle druhym nasupu jasny ze   Del Toro nezklame ani   napotreti !!!
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.8.2008
Pěkný příběh, dobrý   triky, skvělý herci...co   víc dodat. Komu se líbila   jednička, tak doporučuju   vidět i tuhle dvojku. Film se   jako pokračování hodně   povedl.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Vizuálně labužnická   fantasy , plná úchvatných   masek a roztodivných postav ,   vynikajících soubojů a   trikových orgií (ani se   nechce věřit , co se dá s   tak "malým"   rozpočtem dokázat) , která   ovšem pokulhává v notně   klišovité zápletce a   některých dialozích. Musím   ovšem smeknout nad   neutuchající fantazií   Guillerma del Tora , která   nezná mezí a posouvá celý   snímek do další dimenze   lidské představivosti.   Vřele doporučuji! Film: 85%
Snape
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.9.2008
Neprosto neuveritelne dokonale   prisery, vynikajici atmosfera   a prekvapive hodne dobrej   humor. Snad jen pribeh mohl   byt trochu zapeklitejsi :)
phoebe.h2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.8.2008
9/10
Bohužel nemůžu dát plnej   počet.Film měl   grády,spád,prostě skoro   vše co výbornej film   potřebuje,ale něco mi tam   chybělo a přesně sama   nevím co.Kamera dobrý,Herci   dobrý...ráda se určitě na   film ještě několikrát   podívám,ale nesedla mi tam   nová postava toho   němčourskýho plecháče
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2010
Byla jsem spokojenější než   u prvního dílu, především   vize světa elfů, trpaslíků   a dalších se mi moc líbila,   jakož i   zpracování.Potěšilo mě,   že Abe Sapien dostal více   prostoru a také humorné   podtexty. Není to film na   zamyšlení, ale jako   odpočinkový relax s trochou   akce, i když ke své smůle   jsem brzy po tomto filmu   viděla Faunův labyrint a tak   mi připadalo, že to co zbylo   z masek a příšerek z   Faunova labyrintu dal G. Del   Toro do Hellboye.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Guillermo del Toro se po   úspěchu Faunova labyrintu k   filmu, který ho vystřelil   mezi režisérskou elitu. Jako   každé pokračování je i   toto velkolepější než   předchůdce. Del Toro se zde   jak se patří vyřádil a   svou bujnou fantazii pustil na   plné obrátky. Film je   doslova napěchovaný   pozoruhodnými bytostmi a   všemožnými monstry a   zvláště ve scéně   provcházení skrytým městem   budete nevěřícně zírat na   všechny ty úchvatné   bytosti. I samotný příběh   jemně kopírující Pána   prstenů je o něco   rozmáchlejší. Co se týká   akčních scén neměl bych k   nim větších výtek avšak   souboj s obrovským monstrem   na který tak lákal trailer   mohl být delší ale ostatní   akční scény jako např.   závěrečný souboj jsou   natočeny velice dobře.   Jediná věc kde Del Toro   úplně pohořel jsou scény   snažící se vyvolat emoce   nebo Hellboyovi   "rodinné"   problémy. Na druhou stranu   jsou zde i vtipné scény,   které jsou ve většině   případů povedené a opravdu   vtipné. Celkově vzato si   film drží úroveň   nastolenou první dílem i   když ten se mi libíl o   trochu více.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2012
Výborný film, dvojka dopadla   přesně tak, jak jsem   očekával. Bavila mě prostě   mnohem víc než jednička.   Del Toro tady opět báječně   rozvinul svojí pověstnou   fantazii a udělal z Hellboye   téměř pohádku. Příběh   byl zajímavý, triky luxusní   a podoba všech těch potvor   také stála za to. Ron   Perlman se tady opět   předvedl a zase naprosto   neskutečně hláškuje.   Výborně obsazení byli i   pdouši. Opět tady je vše,   co má správná komiksovka   mít. Akci, vtip, napětí,   sympatické kladné hrdiny i   sympatické záporné hrdiny.   A ten podzemní svět je také   krásně udělaný. Dvojka pro   mě dopadla naprosto výborně   a mám ji radši než   origiál. Krásně mě tu   uteklo a výborně jsem se   bavil. Skutečně výborná   fantasy, dvojka nabízí   úplně něco naprosto   jiného, než jednička a i   proto mě to bavilo. 85%.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2012
Pro mě jedna z   nejoblíbenějších   komiksových adaptací. Del   Toro neobtěžuje směšnými   digitálními vlkodlaky, jeho   masky jsou téměř dokonalé   a uvěřitelné, používá   osobitý druh humoru a Perlman   se pro Hellboye snad narodil.   Oba díly jsou si téměř   rovny, "Zlatá   armáda" je navíc   okořeněna přírůstky ze   světa elfů a jiných potvor,   ale posila nechybí ani   Úřadu pro paranormální   výzkum - Johanna Krausse s   jeho německou pečlivostí   jsem si vychutnala a pobavil i   zamilovaný Sapien v opojení   naslouchající zamilovaným   cajdákům, které vtipně   proplouvají celým filmem.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2012
Hellboy II: Zlatá armáda
Super akční, science fiction   podívaná, která volně   navazuje na první film.   Divaká především zaujmou   povedené vizuální efekty,   které doprovází   všudypřítomné akční   scény. Moc se mi taky líbí   poněkud specifický humor v   podání Hellboye, jenž ze   sebe trousí jednu skvělou   hlášku za druhou. Celkově   má děj docela spád a   rozhodně nenudí.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2009
Ješte lepší...........
Film z dobrými maskami a   efekty.Del Toro natočil co se   od něj očekávalo.Je vidět   že Hellboy ho baví a bavil i   mně.Tentokrát proti němu   nestojí žádny nácek ale   princ Nuada,který chce   oživit zlatou nezničitelnou   armádu.Ron Perlman v podaní   Hellboye zase drsně   hláškuje.Spolu s Temným   rytířem nejlepší   komiksové adaptace roku   2008...
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2015
Obludárium pokračuje a je   ještě obludnější a   fantasknější a pořád jsou   ve dvojce kupodivu i scény   bez násilí. Fantazie už   bohužel nezbyla pro hudbu.   Fanfáry mě už neohromí..   Velkým kladem kromě fantazie   pro mě byla i Selma Blair, v   tom svým černým oblečku by   mě dokázala rozpálit i bez   ohňové šou.
Kmotr95
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2008
Vyborne pokracovani filmu   hellboy... kdo vydel prvni dil   tak se rozhodne musi podivat   na pokracovani pod nazvem   zlata armada. Dalsi skvele   postavy, dobry dej, efekty a   mnoho dalsich ja ale prece jen   10 nedam.... drobne chyby   napr: postava Liz v prvnim   dile mela modry plamen no a ve   dvojce uz ma normalni .?!
ELEONORA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.9.2008
Jednička mi vyrazila přímo dech
i tím, že byla točena v   Praze a budova Invalidovny pro   mne i přesto, k čemu nyní   slouží a v jakém je stavu,   představovala tajemno. Tento   druhý díl komixu je pro mne   však moc Pán prstenů, v New   Yorku něco z Hulka atd.   Monster na mne na jeden film   bylo prostě moc. Chvílemi se   dostal do ústraní Hellboy, a   to mi vadilo. Scéna, kdy se s   druhým pašákem A. Sapienem   opíjejí a přitom zpívají,   se mi zdála až trapná.   Určitě na film půjdu znovu   a přestože miluji filmy v   původním znění, u tohoto   se těším na dabink.   Některé titulky byly pro mne   zbytečně až moc   přisprostlé, dalo by se to   napsat i jinak a bylo by to   vtipnější. Prostě jsem se   připravila na hlášky   jiného typu. Přesto všechno   mé kritizování je film   nádherná podívaná, Liz je   překrásná. A Hellboy?   Dámy, není co řešit.   Charisma z něj přímo   čiší!!! Doporučuji tento   film všem komixovým fandům,   ale i všem, kteří jsme v   tomto směru amatéři.   Doufám, že se chystá   TROJKA....
suil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Docela mě překvapilo, že   druhý díl je lepší než   ten první, zvlášť   vtipných hlášek v podání   Hellboye přibilo. Ostatní   příšerky jsou moc pěkně   udělané, nejhezčí bylo,   když zabil toho rostlinného   příšeráka, to, co tam pak   vzniklo vypadalo jako ráj.
puol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2010
Hravý, pestorfarebný film s   množstvom príšer a potvor   aké ešte svet nevidel. Del   Toro nemohol pred Hobbitom   nič riskovať, takže žiadne   experimenty sa nekonajú.   Hellboy hláškuje o 106, o   slušnú akciu sa stará   hlavne princ Nuada a kupodivu   tu je aj dosť romantiky.   Dúfajme, že to Del Toro   dotiahne do plánovanej   trilógie.
kllatenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Wow, druhé pokračování   rudého pekelníka rozhodně   předčilo svůj první díl.   Fascinující elfové a   dokonalé víli zubničky   které vás odzborjí. A   milostná zápletka jak mezi   Hellboyem a Liz, tak mezi   modrým 'Nevím jak se   jmenuje' a elfí princeznou   dodává filmu zase jiný   rozměr.
Předčilo   mé očekávání.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Hellboy II: Zlatá armáda
Hellboy 2! Co dodat, pěkná   zápletka i děj, nové obludy   byli trochu zklamáním!   Hellboy,Lizz a Abe opět bok   po boku čelí dalšímu   úkolu jak zachránit svět!   Měl jsem radost z konce,   protože bylo naznačeno, že   bude třetí pokračování!
papamidnight
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2011
HELLBOY 2 je uzasna kouzelna   misteriosni romanticka akcni   pohadka ron perlman znovu   dokazuje ze se pro roli   pekelnika ktery miluje bombony   a televizi a kotata opravdu   narodil
georginaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2008
Většina obav je u druhého   snímku, očekáváme že   vždy bude horší, ale u   hellboye se to dá naprosto   vyloučit. Film se opět   povedl a tvůrci si dali   záležet. Kdo má rád tento   žánr, určitě ho velmi   pobaví.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.3.2011
Zajímavý a rozvětvený děj   s mnoha dějovými   kudrlinkami. Moc hezké efekty   a grafické znázornění   všech zvláštních   bytostí. Příjemné   zapojení autorovy   představitosti vytváří   zvláštní prostředí ve   kterém se film odehrává.   Nijak zvlášť propracované   zvukové efekty vyvažuje   celkem povedený scénář se   spoustou "drsných"   a zároveň vtipných   hlášek. Minimálně za jedno   zkouknutí stojí.
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Vizualne podmaniva prehlidka   nejruznejsich monster (proc   jsem si jenom vzpomnel na film   Monstrum, pri likvidace toho   elemantala v New yorku),   podeprena ne zrovna   komplikovanym pribehem a   zabavnym sympatickym hlavnim   hrdinou.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2021
Vezmu to popořadě,   sestupně.. z mého pohledu   úžasné, dotažené masky,   skvělé kulisy, standardní   scénář, režie, kamera a   obstojné herecké výkony,   slabší (jednodušší)   humor, slabší zvuk a   soundtrack.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2014
Sice trochu to pokulhává za   jedničkou, ale jinak to nemá   chybu. Triky i obsazení je   dobré, a hudba je taky   ucházející.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.10.2009
Poměrně jednoduchý   příběh by nebyl na škodu,   avšak tvůrci si nelámou   hlavu s jakýmkoliv   představováním hlavních   hrdinů - a už vůbec ne s   jakoukoliv jejich   charakteristikou. Proč jsou   jací jsou, si musíme odvodit   z dílu prvního (pokud jsme   jej viděli a jsme ochotni   alespoň tam mluvit o   nějakém vykreslování   postav), nebo se spokojit s   tím, že se prostě   poddávají ději a občas   jednají zbrkle nebo ne   úplně logicky. Příběh se   podle mne soustředí více na   vizuální než obsahovou   stránku, což je škoda,   protože Hellboy by mohl mít   obě složky v rovnováze.   Přesto je to dobrá zábava   na sobotní odpoledne.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.12.2012
Neznám komiksovou předlohu a   filmy podle komiksů nejsou   mou parketou. První Hellboy   mě moc nezaujal, čekal jsem   drsnější film a více krve   a akce, to samé by se dalo   říct o dvojce. Nakonec ale   60% dávám hlavně za   vizuální stránku, natočeno   je to pěkně! Také jsem se   občas i pobavil, přesto mě   stačí jedno shlédnutí.   Johann Krauss mě bavil   nejvíc:-)))
tommaxis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Trošičku lepší než   jednička, ale zase docela   slabý příběh, který mě   nepohltil a ani nezaujal. Je   mi líto ale musím hodnotit   "6"
Koimisto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Bohužel, pokračování   HELLBOYe je pro mně stejně   špatný film jako jednička.   Opět je tu krásná   podívaná ve formě postav a   masek no a scén, ve kterých   se ty přenádherné stvůry   kočkují ... tak nějak se mi   vnucuje fakt, že GUILLERMO   DEL TORO jede jen na kvalitu   masek a opomíjí děj a   kvalitu snímku.
Efekty   10, příběh 2, celkově 5   (10:2) ... :@)
AcidBurn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Pro děti
Hellboy 2 je jeden z   nejpřeceňovanějších   zfilmovaných komiksů vůbec.   Sarkastické hlášky v něm   nejsou, humor je určen pro   12-leté děti, napětí   chybí. Celý film spíše   připomíná úžasně   barevné leporelo, kde se   střídají akční scény se   scénami romantickými,   natočené dobrým   režisérem, obsazené   několika dobrými herci,   kteří ale stejně nemají   tolik prostoru, kolik by   potřebovali k pozvednutí   celého filmu někam výš,   než je průměr. Na kolena   film sráží supertrapná   opilecká scéna, trvající   asi 5 minut.
U tohoto   filmu nesmíte přemýšlet,   proč to hrdinové řeší   právě takhle, protože čím   víc nad dějem   přemýšlíte, tím víc   logických kiksů nacházíte.   Z celkem zajímavého   začátku se na konci vzvine   klišoidní závěr, za který   by se Del Torro měl   stydět.
Na film   rozhodně NECHOĎTE, jsou to   vyhozené peníze.

Co říci závěrem? Pár   dobrých akčních scén s   elfím princem (přesně   takhle by měl vypadat   zfilmovaný Zaklínač),   dobré nápady zaříznuté   už v zárodku, klišé a   patos, minimum prostoru pro   samotného Hellboye,   haprující logika. Dětem se   to bude líbit, my ostatní si   raději znovu zajdeme na   Temného rytíře.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.10.2017
Asi jsem mimoň, ale co tohle   je za chujovinu? Samá divná   obluda, děj nulový, zábava   žádná. Mě to nebaví.
ICEMAN1979
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.8.2008
Myslím že pokud to budu   rovnat s jedničkou tak to   nejde celej film sem se kousal   nudou a dlouho jsem nic tak   strašnýho neviděl a doufám   že neuvidím.Prostě dvojka   je pro mě totalní omyl   nevím kdo tam viděl ten   spát ale rozjezd pomalej a   když se to rozjelo tak to   skončilo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43101minih43101Resident Evil: Zánik (2007) 
Resident Evil: Extinction n
minih5815minih5815Dallas (1978) [TV seriál] 
Dallas n
minih17891minih17891Robocop 3 (1992) 
RoboCop 3 n
minih39414minih39414Perly a svině (2003) 
Helmiä ja sikola n
minih15059minih15059Orlové práva (1985) 
Legal Eagles n
minih45555minih45555Prodám šéfa zn. spěchá (2007) 
Fast Track n
minih62157minih62157Jízda smrti (2007) 
End of the Line n
minih42966minih42966Bezva vejška (2006) 
Accepted n
minih8237minih8237Highlander (1986) 
Highlander n
minih48118minih48118Kitaro (2007) 
Gegege no Kitarô n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hellboy (2004)

 Hellboy (2004)
Hellboy n
 
Žánr: dobrodružný / horor / sci-fi / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Guillermo Del Toro

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

11:55 - 12:25

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:40

2 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190542
Osobností: 697820
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178269

Poslední komentáře

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Dračí princ (2015)

70%? To jako vážně? :-D

Dračí princ
Po dlouhé době bude mé   hodnocení úplně jinde, než   u zbytku uživatelů. Cca 70%,   tedy nadprůměr, je opravdu   velký přestřel. Ruská   verze více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10