Jeden svět
ohodnotit

Hele kámo, kdo tu vaří?

Waiting...

Další název:
Rychlovka
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
5.1.2006
„Jaké si to uvaříš, takové si to sníš.“

Komentáře k filmu Hele kámo, kdo tu vaří?

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 25
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2016
Parádní americký cajdák,   který je ve výsledku o   ničem, ale je našlapaný   hláškami a absurdními   situacemi, které baví...
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2014
Kontroverzní...
Takový film podle mého   režisér Rob McKittrick   chtěl natočit a to se mu   zdařilo.
Hned na   počátku musím zdůraznit,   že pracuji v oboru a pocity a   postoje zaměstnanců   restaurace jsou mi více než   blízké.
V některých   scénách jsem se úplně   viděl. Pokud to někoho   zajímá, tak povahově   nejbližší mi byla ona   servírka, která celý den   sprostě na všechno   nadávala. To je to, co se   režisérovi a scénáristovi   v jedné osobě podařilo.
Spousta scén je   extrémně zábavná a   směřovala mé pocity k   udělení deseti puntíků.
Jenže pak se autor   nechává unést vlastním   dryáčnictvím a   "baví" své diváky   nechutnými scénami o tom,   jak kuchaři a číšníci   zacházejí s jídlem, Plivou   na něj, válí ho po podlaze   apod.
Tam si myslím,   že míra humoru za každou   cenu byla trochu překročena   a strhávám tři puntíky.  
Za celou svou kariéru   jsem se setkal s jediným   kuchařem, který byl schopen   plivnout na jídlo. Filmaři   ale tuto libůstku   používají ve svých dílech   velmi rádi.
Tak to   jsou tři puntíky a jeden   strhávám preventivně,   protože tak, jako tak to   není film zralý na   desítku.
I tak jsem se   u něj ale většinu času   dobře bavil a nepovažuji   devadesát minut u něj   strávených za ztrátu času.  
Úplným závěrem   chci pochválit herecké   obsazení a výkony   jednotlivých aktérů. Tady   opravdu není co vytknout.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.11.2013
Hele kámo, kdo tu vaří?
Poměrně dobrá komedie   pojednávající o   zaměstnancích jednoho   fastfoodu, jež předvede   fůru celkem povedených, ale   i méně vydařených   situací. To vše doplněno o   všudypřítomnou blbost s   ukázováním ptáků, koulí   a kdoví čeho dalšího.   Hlavní problém filmu   nevídím v oplzlostech a   prasárnách, které mi více   méně nikdy moc nevadily, ale   spíše v tom, že je zde   upřednostňována kvantita   nad kvalitou. I přesto jsem   se pobavil a musím tedy   uznat, že film svůj účel   splnil.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Slušná komedie, začátek   mne přišel trochu suchej,   ale po chvilce jsem přišel   na chuť. Během jednoho dne v   jednom steak baru jsme viděli   několik postav, každá z   nich byla vážně   originální. Zábavné to   bylo. Příběh dá se   říci... fekální rodiny ve   steak baru.
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.5.2012
Scénář k tomuhle filmu   napíše za 24 hodin i   Jacksonův King Kong po   lobotomii,ale i tak se tomu   člověk chvílema   zasměje...možná,že bych se   tomu zasmál i víc,ale   vzhledem k tomu,že už mi   klepe třicátej rok na   dveře,vtipnou komedii si   představuju trošku   jinak.Jako náctiletej bych   nejspíš dal plnej   počet....Viděl jsem to s   českým dabingem a nejvíc   vtipná mi přišla labilní   servírka,kterou dabérka fakt   luxusně   nadabovala.Přemýšlim,co se   mi na filmu ještě   líbilo...pár pěkných holek   a občas docela solidní   sexuální narážky,tim bych   asi skončil...ta dementní   hra na buzíky?to byl teda   výplod někoho slušně   labilního...to bych ani   radši nerozváděl,protože i   děti ve školce mají hry na   vyšší úrovni...odpad tomu   nedam určitě,to je moc   přísný...viděl bych to tak   na 40%,protože jsem se fakt   občas i zasmál ...
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.9.2011
Tak to byla po dlouhé době   komedie, u které jsem se   hodně nasmál.Některé   scénky jsou skutečně až   morbidní :-).Kdo toto zase   vymyslel :-).Stojí to za   podívání,smíchu bude   dost.
Dobré herecké   obsazení.Ryan Reynolds má na   komedie nejenom talent,ale i   ksicht.Ovšem u sprosté a   "šílené" Naomi (   Alanna Ubach ) jsem byl mrtví   smíchy :-).
Nikotyna
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.3.2011
Prostě tenhle film, je nic   moc, chvilkama se teda možná   člověk zasměje, ale i tak   se úroveň filmu nijak   razantně nezvýšila.
feodem
Hodnocení:
Přidáno: 10.8.2010
Stačilo jen vidět prvních   pár minut filmu, a věděl   sem že o zábavu budu mít   postaráno!!!Nejvíc film,   nejvíc scénky, nejvíc   herci!

PS.:Z   vlastní skušenosti říkám,   pokud ted někdy jedete na   nějakou chatu bo tak něco, a   viděly ste ten film celej a   pochopily smysl   "hry", zahrejtre si   to s kamošama, časem   přijdete na noví figury!!Mi   už máme 4 další:-D
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2010
Tenhle film mě celkem   solidně pobavil. Místama se   sice nudíte, když se tam   neděje nic moc extrovního,   ale ani to nemění nic na   faktu, že je to komedie s   velkým K. Nejvíc mě dostala   nespokojená zákaznice,   která dostala solidní porci   :D nj ale to je pravdivé,   protože přesně něco   podobnýho se v restauracích   děje.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.5.2010
Sem hodně na vážkách, k   jakýmu hodnocení se   přiklonit, páč tohle je   vážně docela podivná   komedie, která chvílema   dokáže dobře pobavit a   chvílema mě spíš skoro   přivedla k depce, že sem   začal sám přemejšlet co   bude tou mojí „svlíkací   hrou“, což je asi docela   úspěch u filmu, kterej sem   považoval za nějakou   klasickou teen slátaninu(což   jinak docela splňuje:-),já   se chtěl jenom odreagovat,   což se mi vlastně nakonec   stejnak povedlo díky   vypečenýmu Mitchově   monologu ze závěru. Celkově   musim hodnotit spíš kladně   – docela sympatický hlavní   postavy, pár známejch jmen   (Justin Long, Ryan Reynolds,   Anna Faris, Luis Guzmán),   Svlíkací hra, číšnice   hysterka, Monty co de po   mladym masu, mladě se   cítící stařík Dan,   výbornej Biskup a dvojka   vymaštěnejch bílých   „gangsta’s“…asi takhle   by se dal stručně   charakterizovat tenhle   počin...
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2010
Rozhodně nesouhlasim s tim,   že tenhle film se holkám   nemůže líbit, jak tu někdo   řek. Ani s tim, že kdo nikdy   nedělal v restauraci, tak to   nemůže pochopit. Já sem   holka, v restauraci sem nikdy   nedělala a film mě bavil a   nechápu, co na něm je k   nepochopení. Je to taková   dost ujetá komedie o pohledu   do jedný restaurace a o tom,   jak to chodí mezi kuchaři,   číšníky a hosty. Myslim,   že kdo zkouknul tenhle film,   asi si příště pořádně   rozmyslí, jestli má obsluhu   buzerovat nebo ne :D
Laila
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2010
i kdyz ne moc vtipny tak   spravne ujety film a myslim si   ze neni pravda ze to pochopi   jen ti co delali nekde v   restauraci,ale i   napr.prodavaci nebo   uklizeci,proste ti ke kterym   si lidi muzou dovolit   prakticky cokoliv,i kdyz   pravda ti nedostanou takovou   sanci se spravne   pomstit:-)urcite mrknete
xenabojovnice
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.9.2009
Tak toto je FILM!!!!!Na prvý   krát to pochopí hlavne ten   kto v tom fachu pracuje,lebo   človek čo to nezažil   nepochopí a bude sa mu to až   miestami zdať úplne   nepochopitelné.Super   komedia,vrelo odporúčam!
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Hodně velká paráda   skvělý pohled na plac a   kuchyně a pohled z jejich   úhlu né z našeho skvělá   odpočinková komedije   naprostá paráda
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Perfektni komedie o chovani se   v restauraci..a nejenom ze   strany stravnika ale take   kucharu a obsluhy... aspon   kazdy vidite, jaci mate byt na   obsluhu..jinak muzete taky   dostat nejakou z techto dobrot   (ble)
kcobain
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Někomu holt tento snímek   sedne napoprvé, jinýmu ne.   Mě osobně se moc líbil, a   jistě, může být lepší,   ale to přece všechny.Super   odreagování :).
Kozelíno
Hodnocení:
Přidáno: 16.4.2008
Kdo pracoval v restauraci tak   tento film chápe, ostatním   lidem je to nic neříkající   snímek... Když se na to   podíváte z jiné   perspektivy, většina   restauraček se chová   přesně takhle, jenom ty   vyhlášené které mají   jídlo za velmi draho to   nedělají... Proto radím,   veškeré randa nebo posezení   s přítelkyní v drahých   restauracích... Jinak film   stál za nic...
Faye
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Nebyl to zjevně jeden z mých   nejlepších nápadů,   nažuchnout se ve vinárně a   potom jako „zákusek“ si   dát tenhle debilní hnus!!!   Chtěla jsem dát, alespoň tu   jednu * tak nějak navíc   (jako bonus) a to jen a jen   proto, že plněný steak,   opékané brambory, tatarku,   přílohu atd. jsem si v sobě   dokázala uchovat i u „Hele   kámo, kdo tu vaří ?“ (   Doufám, že tam, kde jsem se   cpala já, vařil někdo jiný   !!! ) . A vlastně ... byla   jsem vděčná i za to, že   pstruh uložený sice „   jako na vodě“ o žaludek   vedle mě ... taky neskončil   mezi námi, i když bylo to   (prý) taky jen tak tak! Ale   tu * navíc nedám !!!
Bumbacius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Film který mnozí nechápou,   hlavně ženy které mají   rádi přitroublé telenovely   a romantické filmy se kterou   se v tomto filmu moc   nepotkáte. Ale ve   společenském kruhu   kamarádů se tato komedie   určitě ujme :-)
Chrustyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.11.2007
No, tak tady nevím co bych k   tomu řekl. Na tenhle film   jsem se vlastně díval omylem   jelikož jsme se s partou   chystali na kalbu a měly jsme   ještě čas tak tam kámoš   se slovy "prej to je   nářez" pustil tuhle   pytlovinu. Od první vteřiny   jsem se nudil a občas   nechápal .Později jsem   začal usínat ale rozhodně   sem se u toho nesmál.   Narozdíl od kámošů (ty ale   byly zrovna pod vlivem   nějakých pochybných   látek). Takže pokud vás   bude k tomuhle někdo nutit   tak se buď zhulte nebo   dotyčnému vzkažte   "Hele kámo, to si   děláš prdel?"
Strength
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Čekala jsem o dost víc.   Podle toho, co jsem slyšela z   vyprávění, nebo viděla v   ukázkách, jsem si myslela   kdo ví co, reklama asi   udělala svoje, ale po   shlédnutí jsem tolik   nadšená nebyla. Samozřejmě   tam byly velmi vtipné   pasáže, ale mohlo to být v   mnohem lepším zpracování.
AlCapone
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2007
Povedená komedie o Americké   restauraci,povedené   hlášky:) Vřele   doporuřiju.. P.S.nikdy se   nesnažte naštvat číšníka   a nedej bože kuchaře   restaurace...
Sanchez
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.1.2007
Něco málo vtipu a černého   humoru, o něco více   úchylných a nechutných   věcí, zvhrlá témata a pár   plivanců v jídle, to vše   servírované v restauraci   rychlého občerstvení s   velmi netradičním   personálem. Ale to je vše,   což bohužel řádí tuhle   komedii do šedého průměru.   Chybělo mnohem víc   "pravého" humoru -   u filmu jsem se opravdově   zasmál jen párkrát.
hejtman
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.5.2006
No nevím,mám rád tento typ   zábavy,ale tohle se dle mého   zcela nepovedlo,dosti nudné a   praštěné.Na druhé straně   dobré vtípky,ikdyž   málo,dobře podáno i   zahráno.Prostě na   odreagování dobré,ale nic   víc .
legenda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2006
Dobré, ale mohlo to byť aj lepšie...
Čierna komédia z prostredia   bistra o teenageroch pre   teenagerov, kde sa riešia   hlavne otázky sexu, lásky,   úchylky,a problémy oplzlých   a drzých zákazníkov. Celý   film sa odohráva v prakticky   jednej miestnosti a je   založený na perverzných   dialógoch, vtipoch a   absurdnostiach, ktoré   prináša každodenná práca   v bistre.
Film je   trošku náročnejší, no   keď si ho pozriete určite   neoľutujete tento čas, veď   čo je na alzheimerovej   chorobe pozitívne?
To,   že každý deň spoznáte   nových ľudí...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24152minih24152Ztracený svět: Jurský park (1997) 
The Lost World: Jurassic Park n
minih4808minih4808Burani z Beverly Hills (1993) 
The Beverly Hillbillies n
minih129161minih129161Věčně mladá (2015) 
The Age of Adaline n
minih43565minih43565Saxána a Lexikon kouzel (2011) 
Saxána a Lexikon n
minih66935minih66935Underworld: Probuzení (2012) 
Underworld: Awakening n
minih72964minih72964Kolotoč (2006) 
Kolotoč n
minih42916minih42916300: Bitva u Thermopyl (2007) 
300 n
minih2904minih2904Americký ninja (1985) 
American Ninja n
minih43546minih43546Novodobí Robinsoni (1998) 
The New Swiss Family Robinson n
minih25528minih25528Maffiósso (1998) 
Jane Austen's Mafia n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Micimutr (2011)

11:15 - 12:45

45 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Boží vojáci: Obléhání Malty

11:50 - 12:45

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Asterix: Sídliště bohů (2014) ...

11:10 - 12:55

50 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Růžový panter (2006)

11:55 - 13:50

5 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190387
Osobností: 697533
Fotografií: 763185
Plakátů: 375850
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10