reklama
 
ohodnotit

Hedvábné punčochy

Silk Stockings

Žánr:
Rok:
1957
Délka:
114 minut

Celkové hodnocení filmu Hedvábné punčochy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.1.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2014
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2010
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.10.2015
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.9.2011
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.12.2008
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25959minih25959Skalní v ofsajde (1960) 
Skalní v ofsajde n
minih32079minih32079Lízino štěstí (1939) 
Lízino štěstí n
minih34735minih34735Bavlna v Harlemu (1970) 
Cotton Comes to Harlem n
minih48021minih48021Komančové (1956) 
Comanche n
minih22633minih22633Vlčí bouda (1987) 
Vlčí bouda n
minih8034minih8034Tanečnice Janina (1939) 
Hallo Janine! n
minih46109minih46109Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor n
minih10705minih10705Král Šumavy (1959) 
Král Šumavy n
minih91350minih91350Orel se nevzdává (1959) 
Orzeł n
minih112448minih112448Bubu, malý duch (2013) 
Das kleine Gespenst n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - Erkul
9   - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
9   - melakara
8   - diamant
9   - pehe
10 - Pankáč
3   - 10kacka10
9   - aniiicka

TV Program

ČT1 - Hvězdy letí do století

15:00 - 15:55

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Tábor X: Tajná škola špionů

14:35 - 15:20

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

15:00 - 15:55

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:25

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142358
Osobností: 609506
Fotografií: 531393
Plakátů: 255492
Obsahů a biografií: 130947

Poslední komentáře

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Vyzualne krasny vsechno ale   Max mlci... Kurna je to film o   nem nebo o tech hlavnich   smejdech. Kazdopadne hra je   pribehove zajimavejsi

Autor: MADSpilkaPdy

Šílený Max 3 (1985)

Šílený Max 3
Jj krasne rozlouceni se starou   serii miluju tenhle svet   MadMelaMaxe s Hardym me to uz   tak neba ale asi divne   rozpolozeni podivam se   více >

Autor: MADSpilkaPdy

Šílený Max 2 (1981)

Šílený Max 2
Je videt vetsi rozpocet i   vyprava je videt ze rejze   dostal volnejsi ruku. O5 pro   SvoKara bez se divat na   Avengers ty woe....

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Šílený Max (1979)

Šílený Max
Vzpiminky vzpominky a krasne   vzpominky. Pro SvoKara: Precti   si neco o te serii a pak   zmenis hodnoceni takovyhle   lovce dokonalych digitriku   miluju tohle je ta prava   filmarina....

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Ip Man (2008)

bojovník

Ip Man
Dobri den menuji se   sebastíjan a tenhle film je   super přál bych znát   mystrá winch chun Ip Mana je   to moc dobry herec i bojovník   děkuji.

Autor: SEBASTIJANEK33 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.319/1.248