reklama
 
ohodnotit

Heavy Metal

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
5.5.1997
„Ponořte se do světa nespoutané fantazie. Film vzniklý na motivy příběhů z legendárního komiksového magazínu pro dospělé.“

Celkové hodnocení filmu Heavy Metal

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.1.2013
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2009
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2016
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.9.2016
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2011
Amthauer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.6.2009
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2009
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.12.2012
EVZENI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.11.2012
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2013
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.12.2008
CZBoban
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.8.2012
janesson9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51147minih51147Šejdrem (2008) [TV film] 
Šejdrem n
minih29666minih29666Purpurové řeky (2000) 
Les riviéres pourpres n
minih40725minih40725Zákon (1959) 
La legge n
minih71735minih71735Démoni hrůzy (2009) 
Crimen - Monsters of Crime: Vampires and Human Flesh Eaters n
minih45988minih45988Jezero 2 (2007) [TV film] 
Lake Placid 2 n
minih71771minih71771Pontypool (2008) 
Pontypool n
minih76544minih76544Laid to Rest (2009) 
Laid to Rest n
minih7543minih7543Fantastická cesta (1965) 
Fantastic Voyage n
minih41011minih41011Jak se peče štěstí (1981) [TV inscenace] 
Jak se peče štěstí n
minih15655minih15655Perličky na dně (1965) 
Perličky na dně n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.9 %
9   - hvezdyn
8   - pataamat
7   - Robinson
8   - AGAMEMNON
6   - REKBRIT
5   - R.RICKIE
8   - reby
6   - MysteryIll
6   - lionheart
4   - Amthauer
6   - Darkman7
10 - tempuss
4   - EVZENI
8   - vejt
3   - 10kacka10
7   - CZBoban
7   - janesson9
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149668
Osobností: 631656
Fotografií: 571602
Plakátů: 271298
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Strach (1993)

Strach
Je zajímavé, jak si filmaři   celého světa myslí, že   láska spočívá v   pobíhání mladých lidí po   přírodě. Zde ale jde   hlavně o něco jiného více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Na samotě u lesa (1976)

Na samotě u lesa
Tohle je prostě klasika. Kdo   by nechtěl prostou chaloupku   u lesa a zemitého dědu   Komárka? Nestárnoucí   hlášky.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Smrtelné historky (2016)

Smrtelné historky
Zde to s hodnocením je   ošidné, zajímavý   animovaný / povídkový film,   má tři příběhy a jeden   malej rozdělenej do tří   episodek. Te malej více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zlatí úhoři (1979)

Poetický film

Zlatí úhoři
Dá se říct, že je to film   který je svým vyzněním až   poetický, přestože se   odehrává v nejtěžší   době naší vlasti v období   německé více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.17/0.116