ohodnotit

Hazard srdcí [TV film]

A Hazard of Hearts

Další název:
Srdce v sázce
Rok:
1987
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1987
„Intriky, dobrodružství, romantika... Televizní film podle románu Barbary Cartlandové.“

Celkové hodnocení filmu Hazard srdcí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.6.2007
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2008
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2018
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2011
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2011
Anksa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.5.2011
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.2.2010
stepankas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.6.2009
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2008
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2009
juliette76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.8.2008
bambulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29724minih29724Svatby podle Mary (2001) 
The Wedding Planner n
minih29171minih29171Zelený led (1981) 
Green Ice n
minih43330minih43330Venuše (2006) 
Venus n
minih33976minih33976Sestry v akci (2000) 
Our Lips Are Sealed n
minih27304minih27304Osudový kruh (1970) 
Le cercle rouge n
minih21473minih21473Tulák Macoun (1939) 
Tulák Macoun n
minih22529minih22529Vinnetou (1963) 
Winnetou I n
minih3339minih3339Attila - král Hunů (1954) 
Attila, il flagello di Dio n
minih3058minih3058Andula vyhrála (1938) 
Andula vyhrála n
minih3241minih3241Attila (2001) [TV film] 
Attila n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 % (12)
9   - clara.bow
8   - Frolíček
7   - tomas.sulc
8   - Minnie
8   - mancika.n
10 - Anksa
9   - Janinka73
10 - stepankas
6   - 10kacka10
9   - helzapopin
10 - juliette76
10 - bambulka

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

157 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:30 - 08:50

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:10

1 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Den nezávislosti: Nový útok (201...

Den nezávislosti: Nový útok
Je mně těžko se o tomto   braku vůbec bavit.
Můj syn   ( mimochodem, adept na   režiséra ) se mně zeptal,   jestli si z nás tvůrci   tohoto více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 1 / 10

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.163/0.132