ohodnotit

Hausbót

Houseboat

Žánr:
Rok:
1958
Délka:
110 minut
„Je zamilovaný až po uzel na kravatě, jen o tom zatím neví…“

Celkové hodnocení filmu Hausbót

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2017
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2014
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.8.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.10.2011
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15320minih15320Pan Johnson (1990) 
Mister Johnson n
minih39883minih39883Vyděděnec (1968) 
Le paria n
minih4047minih4047Bílé vánoce (1954) 
White Christmas n
minih6633minih6633Dokonalé manželství (1968) 
Van de Velde: Die vollkommene Ehe n
minih28416minih28416Stydlivý polda (2000) 
Gun Shy n
minih8004minih8004Gung Ho (1986) 
Gung Ho n
minih15174minih15174Osvobození IV - Bitva o Berlín (1970) 
Osvoboždenije IV - Bitva za Berlin n
minih51707minih51707Strážce moře (1993) [TV film] 
SeaQuest DSV n
minih67150minih67150Krokodýl zabiják (2007) [TV film] 
Croc n
minih25957minih25957Rozsudok (1970) 
Ítélet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.4 % (11)
7   - curil
5   - jarda53
8   - clara.bow
7   - Veronika42
8   - hvezdyn
8   - melakara
7   - Georgie2
10 - oulisna
6   - rosta12
8   - Johnny1
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Rapl

20:00 - 21:05

42 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

20:00 - 21:00

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:20

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

27 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154562
Osobností: 640016
Fotografií: 588860
Plakátů: 279929
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Plivu na tvůj hrob (1978)

Plivu na tvůj hrob
Plivu na tvůj hrob si   zakládá hlavně na   autentičnosti a možná to je   právě i ten důvod, proč ve   filmu není hudba. Místy mi   to vadilo, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Mnohem lepší než jednička.   Děj je zasazen do campu, což   má prostě prvky hororu a je   vám jasné že se tam něco   stane. Film si výborně hraje více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Oni (2008)

Oni
Tenhle home invasion horor se   mi líbil. Nebyl bez chyby   nebo výborný, to ne, ale byl   dobrý. Režisérův účel   byl hlavně ten, aby se divák více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 6 / 10

Masakr v Texasu (1994)

Masakr v Texasu
Jsem jeden z mála, kdo dal   čtyři hvězdy. Dialogy jsou   místy sice debilní, ale mně   se to líbilo. Hlavně výkon   tehdy mladého McConaugheyho, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Modrý kód (2016) [TV seriál]

Modrý kód
Nejhustější youtuber je v   Rubavě!? Další odpad   české stanice Prima. Jeden   seriál a celkem i povedený   už běží na Nově, ale tady   se více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.562/0.484