reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hatari!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.9.2013
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.10.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2010
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.11.2014
veronika86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2008
celadin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3305minih3305Ať žije nebožtík (1935) 
Ať žije nebožtík n
minih2602minih2602Agatha Christie: Vražda s rozdělenými úkoly (1985) 
n
minih53105minih53105Moderato cantabile (1960) 
Moderato cantabile n
minih43271minih43271Pomsta Černého korzára (1971) 
Il Corsaro nero n
minih2543minih2543Addamsova rodina - V New Yorku (1973) [TV seriál] 
The Addams Family: In New York n
minih13501minih13501Nájemní vrazi (1995) 
Assassins n
minih48203minih48203For me and my Gal (1942) 
For me and my Gal n
minih3534minih3534Banánový Joe (1982) 
Banana Joe n
minih39688minih3968820 000 mil pod mořem (1954) 
20000 Leagues Under the Sea n
minih31808minih31808Údolí stínů (2002) 
We Were Soldiers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.3 %
9   - clara.bow
8   - pataamat
9   - Edward52
8   - melakara
6   - R.RICKIE
7   - Ed
10 - oulisna
6   - lionheart
9   - pehe
7   - veronika86
7   - Tominko
8   - celadin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148411
Osobností: 627743
Fotografií: 565971
Plakátů: 268390
Obsahů a biografií: 136230

Poslední komentáře

Maják (2015)

Maják
Film vypráví o vztahu dvou   mladých lidí.   Sedmnáctiletý chlapec s   fyzickým postižením   poznává osmnáctiletou   prostitutku na silničním více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Jackass (2000) [TV seriál]

Kultovní, cool, boží

Jackass
je tahle věc pro určitou   generaci. Ale přiznávám,   že pro tu mou ne. A to si   nepřipadám nijak zvlášť   starý. Ale nedokážu prostě   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 4 / 10

Války hvězd naruby (1987)

Měl jsem potíže

Války hvězd naruby
tenhle titul nalézt, protože   v české distribuci figuruje   pod mnoha názvy. Vesmírná   tělíska, Spaceballs, nebo   Války hvězd naruby. Ten   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 9 / 10

Němý film (1976)

Natočit

Němý film
v sedmdesátých letech němý   film, to chce kus   odvahy.
Melu Brooksovi se to   ale podařilo. Oslovil   hvězdy, jako třeba Paula   Newmana, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Black Panther (2018)

Konečne je tu !!!!!!!!!!!!!!!

Black Panther
Tento film patrí (aspoň   podľa mňa) medzi najlepšie   filmy od MCEU. Skvelá akcia,   efekty postavy, skoro   všetko!!!!!! Až na hlavného   více >

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.147/0.109