ohodnotit

Hasiči 2: Hrdinská mise

Missione Eroica. I pompieri 2

Další název:
Pompieri 2, I
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Hasiči 2: Hrdinská mise

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.5.2017
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.10.2016
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2017
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2012
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.9.2017
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2004
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2012
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.12.2012
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2009
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2011
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2009
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih95720minih95720O myšce a medvědovi (2012) 
Ernest et Célestine n
minih5221minih5221Cobb (1994) 
Cobb n
minih43606minih43606Sběratelé kostí (2005) [TV seriál] 
Bones n
minih61847minih61847Bezva chlap (2009) 
En Ganske Snill Mann n
minih82196minih82196Strážci pokladu (2011) [TV film] 
Treasure Guards n
minih108744minih108744Smutný jezdec (2009) [TV film] 
L'uomo che cavalcava nel buio n
minih18907minih18907Skateboard Kid (1993) 
n
minih139413minih139413Diagnóza: Šampión (2015) 
Concussion n
minih107602minih107602Obři (1969) 
Obři n
minih27810minih27810Jack Bull (1999) 
The Jack Bull n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hasiči (1985)

 Hasiči (1985)
Hasiči n
I pompieri
Žánr: komedie
Země: Itálie
Režie: Neri Parenti

(pokračování)

Hodnocení filmu

72.9 % (14)
3   - curil
8   - REKBRIT
9   - rimeon
6   - stanko
6   - Kycky
5   - Petak69
10 - lebowski
8   - MILAN19611
9   - Stallone56
8   - renya007
8   - martas.s
7   - Tichoslape
8   - KATO77
7   - Roman14
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.292/0.262