reklama
 
ohodnotit

Hasiči 2: Hrdinská mise

Missione Eroica. I pompieri 2

Další název:
Pompieri 2, I
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Hasiči 2: Hrdinská mise

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.5.2017
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.10.2016
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2017
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2012
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.9.2017
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2004
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2012
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.12.2012
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2009
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2011
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2009
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5416minih5416Čas lásky a naděje (1976) 
Čas lásky a naděje n
minih116138minih116138Bez kormidla (2013) 
Rudderless n
minih147392minih147392Šaman ze Sibiře (1996) 
Chamane n
minih98581minih98581Upírky (2012) 
Vamps n
minih27276minih27276Kasaři (1998) 
Safe Men n
minih40806minih40806Rodinná farma (2005) [TV film] 
Vinegar Hill n
minih47490minih47490Beethoven: Velký trhák (2008) [Video] 
Beethoven's Big Break n
minih28691minih28691Operace Pacifik (1951) 
Operation Pacific n
minih52108minih52108Diamant 13 (2009) 
Diamond 13 n
minih47656minih47656Zázrak v New Yorku (1947) 
Miracle on 34th Street n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hasiči (1985)

 Hasiči (1985)
Hasiči n
I pompieri
Žánr: komedie
Země: Itálie
Režie: Neri Parenti

(pokračování)

Hodnocení filmu

72.9 % (14)
3   - curil
8   - REKBRIT
9   - rimeon
6   - stanko
6   - Kycky
5   - Petak69
10 - lebowski
8   - MILAN19611
9   - Stallone56
8   - renya007
8   - martas.s
7   - Tichoslape
8   - KATO77
7   - Roman14

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

11:05 - 12:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Zabijte Hitlera!

11:05 - 12:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Gréta se vdává...

10:25 - 12:15

45 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.307/0.265