reklama
 
ohodnotit

Harlemské noci

Harlem Nights

Další název:
Noci v Harlemu
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
111 minut
„Nerovný boj s mafií.“

Celkové hodnocení filmu Harlemské noci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.5.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2008
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2011
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.11.2003
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.1.2010
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.2.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2012
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2012
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.12.2012
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2012
Tommy.Vanek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2014
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7506minih7506Facka (1974) 
La gifle n
minih17212minih17212Přání smrti (1974) 
Death Wish n
minih34402minih34402Carmen nejen podle Bizeta (1968) 
n
minih116431minih116431Bez návratu (1998) 
Point Blank n
minih30609minih30609Dandy v aspiku (1968) 
A Dandy in Aspic n
minih43764minih43764Meč spravedlnosti (2006) 
Day of Wrath n
minih31573minih31573Princezna a bojovník (2000) 
Der Krieger und die Kaiserin / The Princess and the Warrior n
minih14370minih14370Noc na Karlštejně (1973) 
Noc na Karlštejně n
minih39637minih39637Důkaz (2004) 
Proof n
minih35817minih35817Jeepers Creepers II (2003) 
Like Hell: Jeepers Creepers II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - curil
5   - pataamat
5   - LenC2
5   - FrankieOnd
4   - Tom_Hardy
6   - R.RICKIE
10 - satyr
3   - Ed
7   - oulisna
8   - MILAN19611
9   - Stallone56
9   - MILAN1961
5   - Tommy.Vane
3   - 10kacka10
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.466/0.428