reklama
 
ohodnotit

Hannie Caulderová

Hannie Caulder

Žánr:
Rok:
1971
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Hannie Caulderová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.2% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.4.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.8.2011
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.3.2010
AshT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2011
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2008
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2016
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2011
hetton
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih156497minih156497Prezident Blaník (2018) 
Prezident Blaník n
minih54883minih54883Žížaláci (2009) [TV seriál] 
Žížaláci n
minih26797minih26797Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! (1966) [TV film] 
n
minih155423minih155423Záhadný posel (2008) 
Ulak n
minih4846minih4846Byl jsem při tom (1979) 
Being There n
minih24547minih24547Slečna matinka (1938) 
Slečna matinka n
minih39394minih39394Shrek Třetí (2007) 
Shrek the Third n
minih84577minih84577Sezení (2012) 
The Sessions n
minih147781minih147781Oči mé matky (2016) 
The Eyes of My Mother n
minih5117minih5117Cindy (1983) 
Cenerentola '80 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.2 %
10 - curil
8   - Erkul
8   - clara.bow
6   - pataamat
7   - Edward52
8   - Bara.40
7   - RM
7   - satyr
7   - R.RICKIE
8   - Kycky
7   - Ed
10 - oulisna
7   - AshT
8   - renod
7   - Area
8   - kapelnik
8   - Miloš11
8   - hetton
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149668
Osobností: 631656
Fotografií: 571602
Plakátů: 271298
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Strach (1993)

Strach
Je zajímavé, jak si filmaři   celého světa myslí, že   láska spočívá v   pobíhání mladých lidí po   přírodě. Zde ale jde   hlavně o něco jiného více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Na samotě u lesa (1976)

Na samotě u lesa
Tohle je prostě klasika. Kdo   by nechtěl prostou chaloupku   u lesa a zemitého dědu   Komárka? Nestárnoucí   hlášky.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Smrtelné historky (2016)

Smrtelné historky
Zde to s hodnocením je   ošidné, zajímavý   animovaný / povídkový film,   má tři příběhy a jeden   malej rozdělenej do tří   episodek. Te malej více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zlatí úhoři (1979)

Poetický film

Zlatí úhoři
Dá se říct, že je to film   který je svým vyzněním až   poetický, přestože se   odehrává v nejtěžší   době naší vlasti v období   německé více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.303/0.262